Burhaniye Belediyesi'nden Öğrenci Yurtlarına Spor Aletleri - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Belediyesi'nden Öğrenci Yurtlarına Spor Aletleri

Burhaniye Belediyesi\'nden Öğrenci Yurtlarına Spor Aletleri

Örentepe Kız Yurdu’na Burhaniye Belediyesi’nden spor aletleri desteği yapıldı.

22.03.2017 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Örentepe Kız Yurdu'na Burhaniye Belediyesi'nden spor aletleri desteği yapıldı.

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Meslek Yüksek Okulu ve Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri için yapılan yurtlar hizmete girdiğinden itibaren eksikliği hissedilen ve öğrencilerin talep ettiği spor aletleri, Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri tarafından Yurdun bahçesine monte edildi.

5 Yıldızlı Otel konforunda yapılan yurtlar da eksik olan spor aletleri de yerleştirilerek üniversite öğrencilerinin bir ihtiyacı daha Burhaniye Belediyesi tarafından giderilmiş oldu. Ören Tepe 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu yanına yapılan kız öğrenci yurdu 100 kişilik bir yurt olarak geçen yıl hizmete girmiş idi.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal "Burhaniyemize Devletimizin yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Ören Tepe Öğrenci Yurdu da Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yaptırılarak geçtiğimiz yıl hizmete girmişti. Bizlerde Burhaniye Belediyesi olarak çorbada tuzumuz olsun, gençlerimize bir imkan da biz sunalım istedik ve yurdun bahçesine spor aletleri montajı yaptık. Gençlerimize yararlı olacağını düşünüyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Belediyesi'nden Öğrenci Yurtlarına Spor Aletleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement