Burhaniye Belediyesi'nden Ramazan Şenlikleri - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Belediyesi'nden Ramazan Şenlikleri

Burhaniye Belediyesi\'nden Ramazan Şenlikleri

Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan şenlikleri büyük ilgi görüyor.

22.06.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan şenlikleri büyük ilgi görüyor.

11 ayın sultanı olan Ramazan ayında Burhaniye'de 13 gün boyunca geleneksel Ramazan geceleri, nostalji özlemini çeken, eski dönemlerdeki unutulmaya yüz tutmuş Ramazan Ayı eğlenceleri Burhaniye halkına Burhaniye Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler ile yaşatılıyor.

Tasavvuf müziği konseri, sema gösterileri, ilahi dinletileri, meddah gösterileri, orta oyunları, illüzyon gösterileri ile Burhaniyeliler unutulmaz Ramazan geceleri geçirirken Burhaniye Belediyesi hizmet binası önünde kurulan Osmanlı görünümlü stantlar da eski Osmanlı sokakları havasında alışveriş keyfi yaşatıyor.

Burhaniye Belediyesi tarafından Belediye hizmet binası önünde halka yönelik olarak ücretsiz yapılan Ramazan eğlenceleri büyük ilgi görüyor. Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi, Körfez Gönül Dostları Derneği, Çamlıca Sema grubunun İlahi dinletileri ve Sema gösterileri ile eski Ramazanları yaşayan Burhaniyeliler şenliklere büyük ilgi gösterdi.

Tüm hızıyla devam eden etkinlikler 28 Haziran'a kadar meddah, orta oyunu, illüzyon gösterileri, halkın katılımıyla yapılan çeşitli oyunlar, jonklör gösterileri ve Osmanlı evleri görünümlü stantlar ile devam edecek. 29 Haziran gecesi 80'ler dizisi oyuncularının sahneye koyduğu "Hak Dostum Hak" tiyatro oyunuyla devam eden şenlikler 30 Haziran gecesi ünlü şair ve şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe'nin konseri ile son bulacak. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Belediyesi'nden Ramazan Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement