Burhaniye'de 24 Saat Temizlik - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de 24 Saat Temizlik

Burhaniye\'de 24 Saat Temizlik

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha temiz bir Burhaniye için 24 saat çalışıyor.

18.09.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri daha temiz bir Burhaniye için 24 saat çalışıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Burhaniye'yi pırıl pırıl tutmak için sokakları ve caddeleri gece gündüz temizlerken, deniz ve plajların temizlikleri de ihmal etmiyor.

Burhaniye'de, çöp konteynırları ve park bahçelerin temizliklerini aralıksız devam ettiren ekipler takdir topladı. Çöp alımları her gün saat gözetmeksizin sürekli devam ederken ilçenin önemli bir kısmını oluşturan plajlar ve deniz temizlikleride devam ediyor. 21 kilometre uzunluğundaki sahil şeridinde belirli aralıklarla çevre temizliği yapan, ekipler, denizlerde de hava etkisiyle kıyıya vuran pisliklerin temizliklerini yapıyor. Turizm kenti Burhaniye'de plaj ve deniz temizliklerini titizlikle yürüten Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bunun yanı sıra her gün yol, sokak ve caddeleri süpürerek yıkarken, vatandaşlar da ekiplere yardımcı oluyor. Büyükşehir yasası ile birlikte köylerin de Burhaniye Belediyesi sorumluluğuna girmesinin ardından toplamda 38 mahalleye hizmet götüren Burhaniye Belediyesi, köylerin çöp alma, temizlik gibi işleri de, 2014 Mart ayından itibaren belediye sorumluluğuna girdi. Her gün 38 mahallenin temizliği için çalışan ekipler Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte de çalışmalarını artırdı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de 24 Saat Temizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement