Burhaniye'de 8 Eylül Çamlığı Kafeteryası Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de 8 Eylül Çamlığı Kafeteryası Hizmete Girdi

Burhaniye\'de 8 Eylül Çamlığı Kafeteryası Hizmete Girdi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, mahallelere çok sayıda park kazandıran belediyenin 8 Eylül Çamlığında yaptırdığı kafeteryada hizmete girdi.

05.04.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, mahallelere çok sayıda park kazandıran belediyenin 8 Eylül Çamlığında yaptırdığı kafeteryada hizmete girdi. Kafeteryayı, Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği'nin işleteceği açıklandı.

Burhaniye de E-87 yolundaki üst geçit ayağının yanında hazırlanan 8 Eylül Çamlığı Kafeteryasının açılışına Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ile Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Süleyman Eruzunlar ve kafeterya işletmecisi Murat Müsait ile vatandaşlar katıldı. Açılışta, konuklara Boşnak böreği, meşrubat ve çay ikramı yapıldı. Burhaniyelileri kafeteryaya beklediklerini anlatan Burhaniye Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Süleyman Eruzunlar, "Belediye burada çevre düzenlemesi yaptı. Mahallenin nefes alabileceği bir mekan oldu. Böyle bir mekan kazındırdığı için Belediye Başkanımız Necdet Uysal'a teşekkür ediyoruz. Burhaniyelileri 8 Eylül Kafeterya'ya bekliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de 8 Eylül Çamlığı Kafeteryası Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement