Burhaniye'de Demokrasi Nöbetinde Büyük Coşku - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Demokrasi Nöbetinde Büyük Coşku

Burhaniye\'de Demokrasi Nöbetinde Büyük Coşku

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, 15 Temmuzda yaşanan darbe girişimi ile başlayan demokrasi nöbetini büyük bir coşku içinde sürdürüyor.

24.07.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, 15 Temmuzda yaşanan darbe girişimi ile başlayan demokrasi nöbetini büyük bir coşku içinde sürdürüyor.

Gece, 350 eğitimcinin de destek verdiği demokrasi nöbetinde yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Burhaniye'de, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır'ın öncülüğünde belediye önünde toplanan 350 dolayındaki eğitimci pankartlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Meydanda toplanan çok sayıda vatandaş da öğretmenlerle birlikte demokrasi nöbetine katıldı. Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal'da, meydandaki yerini aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, burada bir konuşma yaptı. Meydandaki demokrasi nöbetine, Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Mahmut Poyrazlı ile Ak Parti İl Başkanı Dinçer Okran ve Ak Parti Balıkesir Bölge Koordinatörü Ahmet Gökhan Sarıçam'da katıldı. Meydanda, Milletvekili Ali Aydınlıoğlu v e Mahmut Poyrazlı ile Ak Parti Balıkesir İl Koordinatörü Ahmet Gökhan Sarıçam birer konuşma yaptı. Büyük alkış alan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Cumhuriyet meydanında düzenlenen demokrasi mitinginde bayraklar gece boyunca dalgalanırken, Burhaniye'de demokrasi nöbetinin devam edeceği açıklandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Demokrasi Nöbetinde Büyük Coşku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement