Burhaniye'de Edip Uğur Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Edip Uğur Coşkusu

Burhaniye\'de Edip Uğur Coşkusu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, partisinin seçim bürosunun açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyşükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur’un kalabalık bir vatandaş grubu karşıladı.

10.02.2014 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, partisinin seçim bürosunun açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyşükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur'un kalabalık bir vatandaş grubu karşıladı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki seçim bürosu açılışı için ilçeye gelen Uğur ve ekibi, AK Parti İlçe Başkanı Özer Koyuncu, Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Necdet Uysal, Kadın Kolları Başkanı Hadiye Erok ve çok sayıda partili tarafından ilçe girişinde karşılandı. Seçim otobüsüyle Cumhuriyet Meydanı'na gelen Uğur, kalabalık bir vatandaş grubuna seslendi. Uğur, seçim bürosunun önünde yaptığı konuşmasında çok sayıda müjde verdi. Necdet Uysal'ın kaldığı yerden göreve devam etmesini isteyen Uğur, laf değil iş ürettiklerini söyledi. Burhaniyelilerin Necdet Uysal'a ihtiyacının olduğuna inandığını anlatan Ahmet Edip Uğur, "Burhaniyeliler, Necdet Uysal'ı başkan yapacak. Biraz önce Uysal kısa bir konuşma yaptı. Biz, laf değil iş üretiyoruz. AK Parti iktidarı olarak körfez bölgesinde güzel işler yaptık. Havaalanı uluslar arası oldu. Hava alanı Burhaniye, Edremit, Havran, Gömeç ve Ayvalık'a hizmet verecek. Bölünmüş yollar tamamlandı. Balıkesir Büyükşehir olunca imkanlar da artıyor. Körfez, zeytin bölgesi. Dünyanın en güzel zeytinyağı Burhaniye de üretiliyor. İki yıldır zeytinde ilaçlama ile ilgili sorun çıktı. Bunda böyle zeytinlerin ilaçlanmasını Büyükşehir yapacak. Büyükşehir tarım ve hayvancılıkla ilgili çalışmalar yapacak. Biz zeytinyağını da tanıtırız. Değerlendirmesini de yaparız Burhaniye de cezaevinin yapımı yüzde 90 tamamlandı. 59 dekarlık alanda yeni adliye binası yapacağız. Burhaniye de ağır ceza mahkemesi var. Bunun için yeni adliye binası çok önemli. Hükümet konağının yapımına başlanıyor. Yeni emniyet müdürlüğü binasının ihalesi yapıldı. Belediyeler merkezi hükümetle uyumlu olursa daha çok hizmet gelir. Burhaniye'de 6-7 yıldan bu yana hastane için çalışılıyor. Ancak, dişliler uyumlu olmadığı için bu gecikti. Belediye başkanı oyaladı. Ben ve Necdet Uysal beraberce bunu yapacağız. Reşitköy barajının ihalesi yıl içinde yapılacak. Balıkesir'in plakası 10. Ak parti, seçim listesinin onuncu sırasında. 30 Mart'ta mührü 10 numaraya basacağız. Şimdi elbirliğiyle seçim büromuzu açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Açılış öncesi AK Parti ilçe başkanı Özer koyuncu yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür etti. AK Parti Başkan Adayı Necdet Uysal da, "Hepiniz hoş geldiniz Burhaniye'ye şeref getirdiniz. Vatandaşlarımızın üzüntülü ve sevinçli günlerinde hep yanlarında olacağız Allah üzüntü vermesin. Kötü ve iyi günde yanınızda olabilmek için bir dönem daha yetki istiyorum. Oylarınızı bekliyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı da, "Büyükşehir kolay olmadı. Bazıları engel olmak istedi. 600 trilyon ek kaynak gelecek. Büyükşehire engel olmak isteyenler şimdi sizden oy istiyorlar. Balıkesir'in büyükşehir olmasında emeği geçen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkadaşı Ahmet Edip Uğur'dur. Birileri hastane bile istemedi. Necdet ağabeyi siz tanıyorsunuz. Burhaniye'ye bir şeyler yapılmasını istiyorsanız Balıkesir de Edip Uğur'u Burhaniye de ise Necdet Uysal'ın göreve getirin" dedi. Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı Edip Uğur, Necdet Uysal ve Mahmut Poyrazlı tarafından yapıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Edip Uğur Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement