Burhaniye'de Gece Pazarı İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Gece Pazarı İlgi Görüyor

Burhaniye\'de Gece Pazarı İlgi Görüyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İskele mahallesinde açılan gece pazarı, mahalleye hareket getirirken, çok sayıda kadının da el emeği ürünlerini değerlendirdiği yer oldu.

17.07.2014 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İskele mahallesinde açılan gece pazarı, mahalleye hareket getirirken, çok sayıda kadının da el emeği ürünlerini değerlendirdiği yer oldu. İskele yat limanı yanında Ali Çetinkaya parkında deniz kenarında kurulan stantlar da çeşitli takılar ve hediyelik eşyalar satılıyor.

Burhaniye'de, belediyenin İskele mahallesinde açtığı gece pazarı ilgi gördü. Çok sayıda ev kadını kış boyunca ürettikleri el ürünlerini değerlendirme fırsatı buldu. Stant açan vatandaşlar ilgiden memnun olduklarını bildirirken, belediyenin ahşap barakalar yapmasını istedi. İşlerinin iyi olduğunu anlatan Casim Avşar, "Şimdi gece pazarı açtık. İşlerimiz iyidir. Fena değil iyidir. Allah'a şükürler olsun. Sıkıntı yok" dedi. Nilgün Öztuğ da, "Gece pazarı bu sene buraya açıldı. Geçen yıl karşıdaydı daha problemliydi. Geliş gidiş yolunda olması iyi oldu. Gelenler dikkat ediyorlar alıyorlar. Çok güzel şenlendi. İskele farklı bir boyuta ulaştı. Burada 20-30 arkadaş var. Hepimiz el emeklerimizi değerlendiriyoruz. Kışın yaptıklarımızı burada satıyoruz. Belediye'ye bu konuda teşekkür ediyoruz. Bize daha iyi hizmet vermesi için Necdet beyden rica ediyoruz. Çünkü burada bayanların gideceği bir tuvalet yok. Bu da bizim için büyük sıkıntı. İskele de yaşayanlar için değil ama dışarıdan gelenler nereye gider. Onu bir imkan olarak sağlasın diyoruz. Bir de buraya barakalar yapılmasını istiyoruz. Ahşap barakalar daha güzel olur. Necdet beyden bunu bekliyoruz. İnşallah seneye bu da gerçekleşir. Burayı açtığı için teşekkür ediyoruz." dedi. Duygularını paylaşan Sevim Fırındaoturan ise, "Belediyemizin açmış olduğu gece pazarında stant aldım. Benim gibi bir çok arkadaş stant aldı. El emeğimizi değerlendiriyoruz. Hem kendi ürünlerimizi hem de arkadaşların ürünlerini değerlendiriyoruz. Gayet güzel. Güzel hareket var. İnşallah daha güzel olacak" dedi.

Gece pazarına gelen Mustafa Özkaya da görüşlerini belirterek, "Gece pazarımız çok güzel. Çoluk çocuk gezmeye geldik. Alışverişler güzel. Serin hava. Gece pazarı buraya bir hareket getirdi. Gezmek için çok güzel bir yer" dedi. Mine Akçay da" İskelede kurulu gece pazarı ilçemize hareket getirdi. Eşimle beraber gezdik. Çok güzel olmuş" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Gece Pazarı İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement