Burhaniye'de İyi Tarım Uygulaması Başvuruları - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de İyi Tarım Uygulaması Başvuruları

Burhaniye\'de İyi Tarım Uygulaması Başvuruları

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 2014 yılında bireysel veya grup halinde meyve ve sebze ürünlerinde veya örtü altında İyi Tarım Uygulamaları yapan üreticilere destekleme ödemesi yapılacağı açıklandı.

16.02.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 2014 yılında bireysel veya grup halinde meyve ve sebze ürünlerinde veya örtü altında İyi Tarım Uygulamaları yapan üreticilere destekleme ödemesi yapılacağı açıklandı. Desteklemeden yararlanmak isteyen çiftçilerin 17 Marta kadar İlçe Müdürlüğüne başvurmaları istendi.

Burhaniye de, Gıda tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden yapılan açıklamada şunlara yer verildi." 2014 yılında İyi Tarım Uygulamaları üretimi yapan üreticilerimizin aşağıda yazılı belgelerle birlikte 17 Mart 2015 günü mesai bitimine kadar İlçe Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvuru sırasında, Başvuru dilekçesi (İlçe Müdürlüğünden alınabilir.)Yetkilendirilmiş kuruluşlarca düzenlenmiş geçerli İTU sertifikası.(2014 yılında düzenlenmiş olacak.), 2014 yılı ÇKS belgesi (Örtü altı alanlarda ÖKS belgesi),Yetkilendirilmiş kuruluş tarafından düzenlenen Ek-5 belgesi, Yetkilendirilmiş kuruluş tarafından düzenlenen örtü altı alanlar için düzenlenmiş Ek-6 belgesi. Üreticilerimizin yukarıda belirtilen belgelerle birlikte 17 Mart 2015 Salı günü mesai bitimine kadar İlçe Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir. Ödenecek tutar, meyve sebze üretim alanları için dekar başına 50 TL'dir. Örtü altı tarım alanları için ise 150 TL ödenecektir" - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de İyi Tarım Uygulaması Başvuruları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement