Burhaniye'de Kuran Kursu Öğrencilerinin Halı Saha Maçı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Kuran Kursu Öğrencilerinin Halı Saha Maçı

Burhaniye\'de Kuran Kursu Öğrencilerinin Halı Saha Maçı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kocacami Kuran Kursu ile Küçükkuyu Bağbaşı Cami Kuran Kursu öğrencileri halı saha maçı yaptı.

17.08.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kocacami Kuran Kursu ile Küçükkuyu Bağbaşı Cami Kuran Kursu öğrencileri halı saha maçı yaptı. Din görevlisi, İsmail Baydemir ve Turgay Dedeoğlu'nun gözetiminde yapılan maç da büyük heyecan yaşanırken, konuk ekip Burhaniyeli gençleri 5-2 yendi.

Burhaniye de Yaz Kuran Kurslarına giden öğrenciler için çeşitli sosyal aktiviteler düzenlenirken, Burhaniyeli öğrencilerle, Küçükkuyulu öğrenciler halı sahadaki futbol maçında karşı karşıya geldi. Burhaniye'den Kocacami Müezzini İsmail Baydemir ile Küçükkuyu Bağbaşı Camii İmamı Turgay Dedeoğlu'nun gözetiminde oynanan karşılaşmada büyük heyecan yaşandı. Maç, konuk ekibin 5-2 galibiyeti ile sona erdi. İsmail Baydemir, Turgay Dedeoğlu ve konuk ekip de görev alan öğrencilere teşekkür ederken, Küçükkuyu'lu sporcular da, Burhaniyelilere, gösterdikleri misafirperverlikten ötürü minnettar olduklarını söylediler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Kuran Kursu Öğrencilerinin Halı Saha Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement