Burhaniye' de Mehmetçik İçin Oratoryo - Son Dakika
Yerel

Burhaniye' de Mehmetçik İçin Oratoryo

Burhaniye\' de Mehmetçik İçin Oratoryo

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Celal Toraman Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Geriye Dönmeyi Düşünmediler adlı oratoryo da büyük ilgi gördü.

19.03.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Celal Toraman Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Geriye Dönmeyi Düşünmediler adlı oratoryo da büyük ilgi gördü. Sabahtan protokol ve vatandaşlar için sergilenin oratoryo, akşam da Mehmetçikler için sahnelendi.

Burhaniye de, Celal Toraman Anadolu Lisesi, öğretmen ve öğrencilerinin üstlendiği Çanakkale Zaferi törenlerinde büyük coşku yaşandı. Yaklaşık 40 öğrencinin görev aldığı Geriye Dönmeyi Düşünmediler adlı oratoryo da büyük ilgi gördü. Yoğun talep üzerine, Mehmetçikler için tekrarlanan oratoryo büyük ilgi görürken, izleyenler duygusal anlar yaşadı. Oratoryo başlamadan önce konuşan tarih öğretmeni Nuray Özyürek, günün anlam ve önemini anlattı. Öğretmen Nadir Candemir, Zekiye Pank, Nuray Özyürek ve Feyza Yalçın'ın öncülüğünde hazırlanan öğrenciler büyük alkış aldı. Programın ardından oratoryo da görev alan öğrencileri kutlayan Okul Müdürü Mehmet Arslan, öğretmenlere de teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye' de Mehmetçik İçin Oratoryo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement