Burhaniye'de Mobil Sağlık Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Mobil Sağlık Eğitimi

Burhaniye\'de Mobil Sağlık Eğitimi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bilgilendirme toplantıları yapan Toplum Sağlığı Merkezi Tabipliğinin uygulamaya koyduğu mobil sağlık eğitimi de ilgi gördü.

25.10.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bilgilendirme toplantıları yapan Toplum Sağlığı Merkezi Tabipliğinin uygulamaya koyduğu mobil sağlık eğitimi de ilgi gördü. Belediye önünde konuşlanan araçta sağlıkla ilgili filmler gösterilirken, velilere de ücretsiz "Sağlıklı Çocuk" adlı kitaplar dağıtıldı.

Balıkesir Sağlık Müdürlüğünden gelen mobil sağlık eğitimi aracında sürekli film gösterilirken, bir taraftan da kitap dağıtımı yapıldı. Kanserden diyabete kadar çok konuda bilgi verdiklerini anlatan stant görevlisi Selda Kurs, mobil aracın ilçenin pazarı olan pazartesi günleri hizmet verdiğini söyledi. Görevlilerin, bütün mahalleleri gezdiğini anlatan Toplum Sağlığı Merkezi Tabibi Dr. Faruk Kendigelen'de, ücretsiz kanser taraması için hazırlanan broşürlerin bütün mahallelerde dağıtıldığını anlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Mobil Sağlık Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement