Burhaniye'de Öğrencilere Üniversiteli Desteği - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Öğrencilere Üniversiteli Desteği

Burhaniye\'de Öğrencilere Üniversiteli Desteği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Meslek Yüksek Okulu İşletme Programı öğrencilerinden Halime Bozgeyik, Gizem Şahan ve Zeynep Deniz’in başlattığı yardım kampanyasına sivil toplum temsilcileride destek verdi.

22.01.2016 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Meslek Yüksek Okulu İşletme Programı öğrencilerinden Halime Bozgeyik, Gizem Şahan ve Zeynep Deniz'in başlattığı yardım kampanyasına sivil toplum temsilcileride destek verdi. Bu kapsamda, çocuk botu ve mont toplayan Üniversite öğrencileri, Ortaöğretim öğrencileri tatile girmeden, Yüksek Okul Müdürü Öğr. Gör. Erdoğan Avder ile birlikte Bahçelievler İlköğretim Okulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere götürdü.

Temin ettikleri ayakkabı ve giysileri Okul Müdürü Mehmet Çelik ile Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Sancak'a teslim eden üniversiteli gençler mutluluk yaşadı. Kızıklı Köyü Ortaokulunada giden gençler burada da Okul Müdürü Nazım Alaca'ya bot ve montları ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere teslim etti. Yardım kampanyasının devam edeceğini anlatan Yüksek Okul Öğrencisi Halime Bozgeyik, ara tatilden sonrada toplanan yardımların çeşitlerini artırarak, okulların açılmasıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını anlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Öğrencilere Üniversiteli Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement