Burhaniye'de Poyraz'a Baraj Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Poyraz'a Baraj Teşekkürü

Burhaniye\'de Poyraz\'a Baraj Teşekkürü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 15 yıldan bu yana Reşitköy barajının yapımı için ilgili mercilere yazılar yazan emekli memur Ali Poyraz, Ak Parti ilçe başkanı Özer Koyuncu’yu ziyaret etti.

15.12.2013 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 15 yıldan bu yana Reşitköy barajının yapımı için ilgili mercilere yazılar yazan emekli memur Ali Poyraz, Ak Parti ilçe başkanı Özer Koyuncu'yu ziyaret etti.

Özer Koyuncu, kendisine dokümanlar getiren Poyraz'a barajın 2014 yatarım programına alınması için milletvekillerinin büyük bir gayret içinde olduğunu söyledi. İlçede yapılacak Reşitköy barajının Dikili'den Küçükkuyu'ya kadar olan yerleşim yerlerinin içme suyunu karşılayacağını bildiren Koyuncu, baraj için çok yakında sevindirici haberi vereceklerini söyledi. Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Edip Uğur'un da, barajın kısa sürede yapımına başlanacağını müjdelediğini anlatan Özer Koyuncu, "Reşitköy barajı yıllardır gündemde olan bir proje. Bu konuda Çevre, Orman ve Su Bakanımız sayın Veysel Eroğlu ile bölge milletvekillerimiz yoğun bir caba içinde. 2014 yılı yatırım programına alınması için çalıyoruz. Bu konudaki sevindirici haberi pek yakın zamanda verebileceğimize inanıyorum. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ali Poyraz ağabeyimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Barajın 2014 yılı yatırım programına alınacağını duymanın kendisini sevindirdiğini anlatan Ali Poyraz da, İlçe Başkanı Özer Koyuncu'ya teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Poyraz'a Baraj Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement