Burhaniye'de Sarıbaş Balkan Odalar Birliği Genel Kuruluna Katıldı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Sarıbaş Balkan Odalar Birliği Genel Kuruluna Katıldı

Burhaniye\'de Sarıbaş Balkan Odalar Birliği Genel Kuruluna Katıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, Bükreşte düzenlenen Balkan Odalar Birliği Genel Kuruluna katıldı.

22.11.2016 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, Bükreşte düzenlenen Balkan Odalar Birliği Genel Kuruluna katıldı. TOBB Başkanı ve Balkan Odalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı toplantıya, Romanya Odalar Birliği Başkanı Mihai Daraban ev sahipliği yaptı.

TOBB Başkanı ve Balkan Odalar Birliği (abc) Yönetim Kurulu Üyesi M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Bükreş'te düzenlenen Balkan Odalar Birliği Genel Kurulu'na katıldı. Balkan Odalar Birliği üyesi 10 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurul sonrası Hisarcıklıoğlu, Romanya Odalar Birliği Başkanı Mihai Daraban'a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, genel kurul sonrasında Bükreş Türk Şehitliği'ni ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu daha sonra Türk İşadamları Derneği Merkezinde Türk işadamları ile bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu'na TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin de eşlik etti. Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, toplantının yararlı olduğunu söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Sarıbaş Balkan Odalar Birliği Genel Kuruluna Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement