Burhaniye'de Tariş Müdürleri Sezonu Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Tariş Müdürleri Sezonu Değerlendirdi

Burhaniye\'de Tariş Müdürleri Sezonu Değerlendirdi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Tariş de zeytinyağı alım sezonunun sonuna gelinirken, bir araya gelen Tariş müdürleri de sezonu değerlendirdi.

03.02.2016 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Tariş de zeytinyağı alım sezonunun sonuna gelinirken, bir araya gelen Tariş müdürleri de sezonu değerlendirdi. Burhaniye 76 nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Emrah Öztürk'ün konuğu olan Ayvalık Tariş Müdürü Ercan Güler ile Gömeç Tariş Başkanı Hadi Penlivan ve Tariş Müdürü Aytekin Çalışır, sonuna gelinen zeytinyağı sezonunu değerlendirdi.

Edremit'teki bir toplantıya katılmak üzere yola çıkan Tariş yetkilileri Burhaniye de Tariş Müdürü Emrah Öztürk'ün konuğu olurken, zeytin sezonunun değerlendirilmesi yapıldı. Burhaniye de 500 ton zeytinyağı satın alındığını anlatan Müdür Emrah Öztürk., konuklarına teşekkür etti. Sık sık bir araya geldiklerini anlatan Öztürk," Bu gün de Ayvalık ve Gömeçli arkadaşlarla bir araya geldik. Hep birlikte sonuna geldiğimiz sezonu değerlendirdik. Yöremizde güzel bir sezon geçirdik. Bundan sonra, zeytinde gübreleme ve budama zamanı" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Tariş Müdürleri Sezonu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement