Burhaniye'de Yabancı Konukların Gösterilerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Yabancı Konukların Gösterilerine Yoğun İlgi

Burhaniye\'de Yabancı Konukların Gösterilerine Yoğun İlgi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Deniz Kum ve Güneş Festivali’nde gösteri yapan yabancı konuklar yoğun ilgi gördü.

10.07.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Deniz Kum ve Güneş Festivali'nde gösteri yapan yabancı konuklar yoğun ilgi gördü. 320 konuk, İskele'nin ardından dün gece de Ören Meydanında gösteri yaparken, Burhaniyelileri eğlenceye doyurdu.

Burhaniye de belediyenin düzenlediği Deniz, Kum ve Güneş Festivali'ne, Bulgaristan, Sırbistan, Moldova, Tebriz Türkleri ve Gürcistan'dan gelen konaklar damgasını vurdu. İç Anadolu Folklor Dernekleri Başkanı Salih Önsoy'un başkanlığında ilçeye gelen ekiplerin gösterileri ayakta alkışlandı. 5 ülkeden gelen gençlerin yaptıkları gösteriler yoğun ilgi görürken, etkinliklerin sunuculuğunu yapan Belediye Beyaz Masa Görevlisi Yelda Karaağaçlı da, başarılı sunumu ile takdir topladı. Gösterilerinin ardından Ören Çarşısına dağılan yabancı konuklar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Yabancı Konukların Gösterilerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement