Burhaniye'de Yazlıkçı Yoğunluğu Seyahat Firmalarını Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Yazlıkçı Yoğunluğu Seyahat Firmalarını Sevindirdi

Burhaniye\'de Yazlıkçı Yoğunluğu Seyahat Firmalarını Sevindirdi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ramazan bayramından sonra başlayan hareketlilik devam ederken, yaşanan yoğunluk seyahat firmalarını sevindirdi.

30.08.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ramazan bayramından sonra başlayan hareketlilik devam ederken, yaşanan yoğunluk seyahat firmalarını sevindirdi. Ören meydanında kurulan stantlarda satılan Çanakkale şehitlik, Ayvalık adalar ve Kazdağı turlarına ait biletler de ilgi gördü.

Burhaniye de yaşanan yoğunluğun tur şirketlerini sevindirdiğini anlatan Seyahat Firması Müdürü Bedran Yeşil, yoğunluğun devam etmesini dilediklerini söyledi. Bozcaada, Gökçe ada, Ayvalık adalar ve Kazdağı turlarının devam ettiğini bildiren Bedran Yeşil," Yöre de, Ramazanda yaşanan durgunluk bayramla birlikte hareketliliğe dönüştü. Bu da düzenlenen turlara yansıdı. Bozcaada turu için 65, bir gece konaklamalı Gökceada turu için de 175, Kazdağları turu için 60 ve Ayvalık adalar turu için ise 40 lira ücret alınmaktadır. Turlarda yemek ücretsizdir. Bu günlerde yaşanan yoğunluğun devam etmesini diliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Yazlıkçı Yoğunluğu Seyahat Firmalarını Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement