Burhaniye'deki Eşkikara, Yalova'ya Gitti - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'deki Eşkikara, Yalova'ya Gitti

Burhaniye\'deki Eşkikara, Yalova\'ya Gitti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 7 yıldan bu yana, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapan Zekeriya Eşkirara, Yalova’ya atandı.

03.08.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 7 yıldan bu yana, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapan Zekeriya Eşkirara, Yalova'ya atandı.

Yalova, İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürlüğüne atanan Zekeriya Eşkikara, yeni görev yerine hareket ederken bir veda mesajı yayınladı. İşini, doğruluk ve dürüstlük ilkesi çerçevesinde yapmaya çalıştığını anlatan Eşkikara şunları söyledi; "Tayinim dolayısıyla Burhaniye ilçe milli eğitim şube müdürlüğü görevinden ayrıldım. 7 yıl, 2 ay görev süresince doğru olduğuna inandığım şekilde; işimi doğruluk ve dürüstlük çerçevesinde yapmaya büyük gayret gösterdim. Görevim boyunca, özellikle kul hakkına riayet ederek; incinsen de incitme düsturuna uygun bir şekilde davranmaya çalıştım. İşimiz gereği, kırdığımız arkadaşlarımız olsa da; gönül almaya da gayret ettim. Bu bağlamda; Burhaniye den ayrılırken geride kırgınlık ve dargınlık bırakmamak ümidiyle; varsa bir hakkımız herkese helal olsun. Bilmeden birinin hakkına riayet etmediysem ve kırdıysam da affınıza sığınıyorum. Yeni görev yerim olan Yalova İl Milli Eğitimdeki görevime 04 Ağustos 2014 günü başlıyorum. Tüm arkadaşlarımı beklerim." - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'deki Eşkikara, Yalova'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement