Burhaniye'deki Ücretsiz Sağlık Taraması İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'deki Ücretsiz Sağlık Taraması İlgi Gördü

Burhaniye\'deki Ücretsiz Sağlık Taraması İlgi Gördü

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tıp öğrencileri ile birlikte hafta sonu Bahçelievler ve Cumhuriyet Mahallesi’nde ücretsiz sağlık taraması yapıldı.

18.08.2014 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tıp öğrencileri ile birlikte hafta sonu Bahçelievler ve Cumhuriyet Mahallesi'nde ücretsiz sağlık taraması yapıldı.

Cumhuriyet Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi Burhaniye Belediyesi, sağlık ocaklarında 08.00 ile 17.00'a saatleri arasında 10 kişilik tıp öğrencisi ve Burhaniye Belediyesi Doktoru Lemi Turgut ve sağlık personeli, halka ücretsiz şeker ve tansiyon taraması yaptı. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp öğrencileri belediyemizden böyle bir talepte bulundular biz de halkımız adına bu talebi yerinde bulduk ve kabul ettik. Belediye olarak doktorumuz sayın Lemi Turgut bu taramaları rutin olarak her mahallede yapıyor ancak böyle bir istek gelince halkımızın bundan yararlanması gerektiğini düşünerek böyle bir çalışma yürüttük. Bu çalışmadan memnun olduğuna dair halkımızdan tebrikler alıyoruz Belediye olarak bu rutin sağlık taramalarına zaten devam ediyoruz" dedi. Sağlık taramasından geçirilen vatandaşlar ise, Burhaniye Belediyesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin tıp öğrencilerine teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'deki Ücretsiz Sağlık Taraması İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement