Burhaniye Isınmak İçin Girdiği Aracın Altında Sıkışan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Burhaniye Isınmak İçin Girdiği Aracın Altında Sıkışan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı

Burhaniye Isınmak İçin Girdiği Aracın Altında Sıkışan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde bir hafif ticari aracın karterin bulunduğu yerdeki boşluğa ısınmak için giren ve burada sıkışan yavru köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

22.01.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde bir hafif ticari aracın karterin bulunduğu yerdeki boşluğa ısınmak için giren ve burada sıkışan yavru köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Öğretmen Kemal Karsak, dün saat 11.00 sıralarında, 10 KK 225 plakalı hafif ticari aracıyla oltayla balık avı için ilçeye bağlı Ören Sahili'ne geldi. Park alanına bıraktığı aracını daha uygun bir yere yanaştırmak için geri dönen Karsak, aracın altından gelen sesi duydu. Eğilip kontrol eden Karsak, karterin bulunduğu yerdeki bir boşluğa ısınmak için giren yavru köpeği fark etti. Çabasına rağmen yavru köpeği bulunduğu yerinden çıkaramayan Karsak, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye çalışma başlattı. Kartel sökülürken açılan boşluktan yavru köpek herhangi bir zarar görmeden dışarı çıkartılabildi. Öğretmen Karsak, itfaiye ekiplerine teşekkür etti. Öğretmen Kemal Karsak, "Balığa gelmiştim. Denize oltaları attım. Arabayı geri çekeyim derken, baktım bir cıyaklama sesi. Hemen arabanın altına yattım. Ama çıkarmak mümkün değildi. İtfaiyeyi aradım. Sağ olsunlar hemen geldiler. ve köpeği kurtardılar" dedi. İtfaiye çavuşu Salim Çevik, "Sıkışan köpeği başarılı bir operasyonla kurtardık. Bazı böyle zamanlarda köpekler ve kediler üşüdüğü zaman motora giriyorlar. Böyle olaylarla karşılaşıyoruz. Başarılı bir operasyonla köpeği kurtardık. Mutluyuz" diye konuştu. Ardından yavru köpek parka bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burhaniye Isınmak İçin Girdiği Aracın Altında Sıkışan Yavru Köpeği İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement