Burhaniye - Roman Kavgasında Sepetçilerle Kalaycılar Birbirine Girdi: 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Burhaniye - Roman Kavgasında Sepetçilerle Kalaycılar Birbirine Girdi: 7 Yaralı

Burhaniye - Roman Kavgasında Sepetçilerle Kalaycılar Birbirine Girdi: 7 Yaralı

Roman kavgasında sepetçilerle kalaycılar birbirine girdi: 7 yaralıBALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'ndeki Memiş mahallsinde yaşayan ve alkollü olduğu belirtilen bir kişinin çevredeki evlere taş atmasıyla, sepetçilik ve kalaycılık yapan Roman iki grup arasında başlayan kavgada, 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

14.05.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Roman kavgasında sepetçilerle kalaycılar birbirine girdi: 7 yaralı

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'ndeki Memiş mahallsinde yaşayan ve alkollü olduğu belirtilen bir kişinin çevredeki evlere taş atmasıyla, sepetçilik ve kalaycılık yapan Roman iki grup arasında başlayan kavgada, 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Olay, bugün saat 00.15 sıralarında, Memiş Mahallesi'nde meydana geldi. Alkollü olduğu belirtilen Cengiz K.'nın (22) çevredeki evlere taş atmasıyla başlayan kavgada, caddenin ortadan ikiye böldüğü mahallede üst kısımda oturan ve sepetçilikle uğraşan grup ile alt kısmında yaşayan ve kalaycılıkla uğraşan diğer Roman grubu karşı karşıya geldi. Onlarca kişinin birbirini taşlamasıyla 6 kişi yaralandı; ismi öğrenilemeyen bir kişi ise bıçakla yaralandı. Büyüyen kavga nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Bıçaklanan kişi haricinde diğer yaralıların hayati tehlikesinin bunmadığı belirtildi. Gece saat 03.00'e kadar süren gerginlik, sona erdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burhaniye - Roman Kavgasında Sepetçilerle Kalaycılar Birbirine Girdi: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement