Burhaniye Tariş Yeni Satış Yeri Açtı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Tariş Yeni Satış Yeri Açtı

Burhaniye Tariş Yeni Satış Yeri Açtı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 76 Nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi (Tariş), İskele’den sonra Ören Meydanında da satış yeri açtı.

08.07.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 76 Nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi (Tariş), İskele'den sonra Ören Meydanında da satış yeri açtı. Satış yerinin Eyyül sonuna kadar açık kalacağını anlatan Tariş Müdürü Emrah Öztürk, yazlıkçıların Tariş ürünlerine ilgi gösterdiklerini söyledi.

Burhaniye'de Tariş, yazlıkçılara hizmet için İskele'den sonra ilk defa Ören Meydanında da satış yeri açtı. Satış yerinde Tariş'e ait tüm ürünlerin yer aldığını anlatan Müdür Emrah Öztürk," Zeytin ve zeytinyağından sabuna ve kolonyaya kadar yüzlerce ürün bu mağazalarımızda satılmaktadır. Son yıllarda İskele'e açtığımız satış yeri ilgi gördü. Bu yıl ilk defa Ören'de de satış yeri açtık. Ürünlerimize olan ilgi iyi" dedi. Satış yerinin saat 17.00 ile 24.00 arasında hizmet verdiğini anlatan satış sorumlusu İsmail Geniş'de, Ören'de büyük bir yoğunluk olduğunu söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Tariş Yeni Satış Yeri Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement