Burhaniye Ticaret Odası'ndan İş Kurmak İsteyen Girişimcilere Fırsat - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Ticaret Odası'ndan İş Kurmak İsteyen Girişimcilere Fırsat

Burhaniye Ticaret Odası\'ndan İş Kurmak İsteyen Girişimcilere Fırsat

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odası, kendi işini kurmak isteyen girişimciler için; 19 Eylül-29 Eylül 2016 tarihleri arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleyecek.

05.08.2016 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odası, kendi işini kurmak isteyen girişimciler için; 19 Eylül-29 Eylül 2016 tarihleri arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleyecek. Eğitime katılmak İsteyenlerin, 06 Eylül 2016 Salı günü saat 17.00'e kadar odanın KOSGEB Temsilciliği'ne başvurmaları gerektiği açıklandı.

Burhaniye Ticaret Odası Başkanlığı, girişimcilik kurslarını devam ettiriyor. Bu güne kadar onlarca vatandaşın kendi işini kurmasına ön ayak olan Burhaniye Ticaret Odası, yeni bir kurs açmaya hazırlanıyor. İlçede girişimci sayısının artmasını istediklerini anlatan Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş," Katılımcı adaylarının Burhaniye Ticaret Odasında yer alan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuru Formunu ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Girişimcilik Testini doldurmalarını istiyoruz. Bu, 07.09.2016 Çarşamba günü saat 10.00'da gerçekleşecek mülakata katılım için yeterli olacaktır. Çok sayıda başvuru bekliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Ticaret Odası'ndan İş Kurmak İsteyen Girişimcilere Fırsat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement