Burhaniyeli Bisikletçiler Koca Seyit Yolunda - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Bisikletçiler Koca Seyit Yolunda

Burhaniyeli Bisikletçiler Koca Seyit Yolunda

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Bisiklet Grubu (Burbis) çatısı altında bir araya gelen bisikletçiler, düzenledikleri etkinliklerle takdir topladı.

13.01.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Bisiklet Grubu (Burbis) çatısı altında bir araya gelen bisikletçiler, düzenledikleri etkinliklerle takdir topladı. Her hafta sonu çevre gezisi düzenleyen bisikletçilerin bu haftaki durağı Havran'ın Kocaseyit köyü oldu.

Burhaniye de, güzel bir havada bir araya gelen 5 bisikletçi Kızıklı- Büyükdere yolundan Havran'a ulaşırken, buradaki molanın ardından da Kocaseyit köyüne gitti. Burada Çanakkale kahramanı Kocasayit'in anıt mezarını ziyaret eden Bisikletçiler, Burhaniye-Balıkesir yolundan ilçeye döndü. Aralık ayı içinde 10 günde 235 kilometre yol yaptıklarını anlatan Burbis Başkanı Metin Yörük," Bu güne kadar çok sayıda etkinlik yaptık. Kış günlerinde de havayı iyi bulduğumuz zaman gezilere devam ediyoruz. Bu günkü gezimizi de Kocaseyit'e yaptık. Gezimize Ahmet İlerci, Ümit Gökçe, Şenol Karadağ ve Hasan Döner katıldı. Nisan ayında da Çanakkale gezimiz olacak. Bunun için hazırlanıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Bisikletçiler Koca Seyit Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement