Burhaniyeli Çocuklar Unutulmaz İki Gün Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Çocuklar Unutulmaz İki Gün Yaşadı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediyenin ev sahipliği yaptığı Akıl Oyunları Kampına katılan 60 çocuk unutulmaz iki gün yaşadı.

27.07.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, belediyenin ev sahipliği yaptığı Akıl Oyunları Kampına katılan 60 çocuk unutulmaz iki gün yaşadı. Yeşilay Derneği ve Sihirli Değnek Eğitim Merkezi'nin işbirliği ile düzenlenen Akıl Oyunları Kampı, Ören Mahallesi Ayaklı Mesire Alanı'nda gerçekleşti.

Burhaniye Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı Akıl Oyunları Kampı'na katılan 4.ve 5.sınıf öğrencisi 60 öğrenci Ayaklı Mesire Alanı'nda çadır kurdu. Öğretmenleri eşliğinde çeşitli etkinliklere katılan öğrenciler unutulmaz iki gün geçirdi. Kampa katılan öğrenciler, doğal yaşam içerisinde kamp kurabilme, hem de sağlıklı yaşam konularında bilgiler verildi.. Öğrencilere, akıl ve zeka oyunları, ebru sanatı, okçuluk, teknoloji bağımlılığından ve tütün bağımlılığından korunma yolları anlatılırken, drama, gitar ve halk oyunları gibi pek çok alanda eğitim verildi. Proje kapsamında, öğrenciler için, erken yaşlarda zararlı alışkanlıklara karşı önleyici çalışma yapılırken, hem de temiz ve doğal bir ortamda yaşıtlarıyla eğlenme imkanı sağlanmış oldu. Kampta, öğretmen Hikmet Ercan, Mine Bunsun, Fatih Çelikbaş, Bilgin Sarıcan ve Nefise Yavuz görev aldı. Kampı ziyaret eden AK Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal," Akıl Oyunları Kampı'na ev sahipliği yaptık. Burada, çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından ve kötü alışkanlıklardan korumak için bilgilendirme toplantıları yapıldı. Çeşitli aktiviteler düzenlendi. Çocuklarımız birlikte yaşamayı öğrendiler.. Burada çok güzel iki gün geçirdiler" dedi. Belediye Meclis Üyesi ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Sevda Padem'de, "Çocuklarımız çok güzel iki gün geçirdiler. Çadırlarda kaldılar. Çeşitli aktivitelere katıldılar. Kampa katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Öğrenciler de, kampa katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler, Öğrencilerden Deniz Bayraktar," Burası çok güzel. Etkinliklere katıldık. Yeşil bir alan. Herkesi buraya davet ediyorum" dedi. Melis Bilge'de;" Güzel etkinlikler yaptık. Tütün bağımlılığı ve sağlıklı yaşam konularında bilgiler aldık."dedi. Zeynep Gezer ise," İlk kez bir kampa katıldım. Doğa ile iç içe. Çok güzel bir yer. Harika aktiviteler oldu" dedi. Emir Yılmaz'da,"Burada çok güzel etkinlikler yapıyoruz" dedi. Efe Berk Sakin, de," Ben burada olmaktan çok mutluyum" dedi. Burak Yiğit Sarıcan ise," Bunu yapanlara teşekkür ediyorum. Sağlıklı yaşam çok güzel. Herkes bunu anlamalı ve sigara içmemeli" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Çocuklar Unutulmaz İki Gün Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement