Burhaniyeli Müdüre Hemşehri Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Müdüre Hemşehri Ziyareti

Burhaniyeli Müdüre Hemşehri Ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 3 hafta önce göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’a hoş geldin ziyaretleri devam ederken, Bahadır’ın son ziyaretçileri de Çorumlu hemşehrileri oldu.

03.11.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 3 hafta önce göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır'a hoş geldin ziyaretleri devam ederken, Bahadır'ın son ziyaretçileri de Çorumlu hemşehrileri oldu.

Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker öncülüğündeki hemşehrilerini makamında kabul eden Müdür Güner Bahadır, konuklarına teşekkür etti. Ziyaret sırasında çaylar içildi, sohbetler yapıldı ve anılar tazelendi. Her ayın 19. günü bir araya geldiklerini anlatan Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker, Müdür Güner Bahadır'a başarı dileğinde bulundu. İsmail Eker, birlik beraberlik ve dayanışmayı artırmak için bir araya geldiklerini söyledi. İsmail Eker," Çorumluyuz. Gururluyuz ve birbirimizden sorumluyuz. Hemşehrilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında oluyoruz. Müdürümüz Güner beye de başarı dileğinde bulunuyorum..Her ayın 19. günü bir araya geliyoruz. Bundan böyle de müdürümüz Güher Bahadır'ı da yalnız bırakmayacağız" dedi. Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır da, " Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker ve yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma çok güzel bir şey. Hemşehrilerimin ziyaretinden çok memnun oldum. İyi zamanlarda, kötü zamanlarda yan yana olmak çok güzel. Hemşehrilerimizle birlikte olmaktan çok mutluyum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Ziyarete, Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker'in yanı sıra, Burhaniye temsilcisi Sadi Akpınar, Komiser Şeref Dağhan ve emekli Baş komiser Selahattin Koral da katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Müdüre Hemşehri Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement