Burhaniyeli Öğrencilere Vali Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Öğrencilere Vali Teşekkürü

Burhaniyeli Öğrencilere Vali Teşekkürü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinden, TÜBİTAK ‘Bu Benim Eserim Proje Yarışması’na katılarak Türkiye finaline kalan Bahçeşehir Koleji öğrencileri Sinan Parmar ve Doğukan Koşar, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’i ziyaret etti.

21.04.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinden, TÜBİTAK 'Bu Benim Eserim Proje Yarışması'na katılarak Türkiye finaline kalan Bahçeşehir Koleji öğrencileri Sinan Parmar ve Doğukan Koşar, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'i ziyaret etti.

Başarılı öğrencileri kutlayan Vali Turhan, ilin gurur kaynağı olduklarını söylerken, Müdür Yusuf Cengiz de başarı belgesi verdi. Başarılı öğrencileri ve öğretmenlerini makamında kabul eden Vali Ahmet Turhan, ikramlarda bulundu. Öğrencilerin başarısının Balıkesir için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Vali, Okul Müdürü Semra Talay ve okulun Fen ve Teknoloji Zümre Başkanı Serkan Aslan'a da teşekkür etti. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'i ziyaret eden ekibe, başarı belgeleri takdim edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Öğrencilere Vali Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement