Burhaniyeli Öğrencilerin Dikili Ağacı Oldu - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Öğrencilerin Dikili Ağacı Oldu

Burhaniyeli Öğrencilerin Dikili Ağacı Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Şehit Mustafa Serin Ortaokulu’nun bahçesine, okul öğrencileri ve Cumhuriyet İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerinin işbirliğiyle 200 adet fidan dikildi.

19.03.2017 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Şehit Mustafa Serin Ortaokulu'nun bahçesine, okul öğrencileri ve Cumhuriyet İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerinin işbirliğiyle 200 adet fidan dikildi.

Burhaniye de, bu yıl hizmete giren Şehit Mustafa Serdin Ortaokulu'nun bahçesi Kaymakam Hüseyin Öner'in de katıldığı bir etkinlikte ağaçlandırıldı. Okul bahçesine okulun öğrencileri ve ana sınıfı öğrencileri tarafından çınar, mavi sedir, kartopu ve ıhlamur fidanları dikilirken, büyük coşku yaşandı. Okul bahçesinde yaklaşık 200 fidanı toprakla buluşturan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Kampanya başlattıklarını anlatan Şehit Mustafa Serin Ortaokulu Müdürü Okan Günal,"Orman şefliğinin katkıları ile okul bahçesini yeşillendirdik. Ana sınıfı öğrencileriyle birlikte çınar, mavi sedir, kartopu ve ıhlamur fidanları diktik. Okulda,' her öğrenciye bir ağaç kampanyası' başlattık. Bize destek olan Kaymakamımız Hüseyin Öner ile Belediye Başkanımız Necdet Uysal ve Orman İşletme Şefi Ekrem Türk'e teşekkür ediyorum" dedi. Öğrencilerden Ecenur Tacir, "Biz ağaç diktik. Okulda herkes dikti. Sevinçliyim" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Öğrencilerin Dikili Ağacı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement