Burhaniyeli Şairin Şiir Köşesi - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Şairin Şiir Köşesi

Burhaniyeli Şairin Şiir Köşesi

Balıkesir’ in Burhaniye ilçesinde, yazdığı şiirlerle adını duyuran simitçi Ahmet Nedim Hergül, simit tezgahının yanında şiir köşesi oluşturdu.

30.09.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir' in Burhaniye ilçesinde, yazdığı şiirlerle adını duyuran simitçi Ahmet Nedim Hergül, simit tezgahının yanında şiir köşesi oluşturdu. Bu güne kadar onlarca şiir yazdığını anlatan 61 yaşındaki Hergül, işini severek yaptığını söyledi.

Burhaniye'de, 30 yıl içtiği sigarayı bıraktıktan sonra yazdığı sigara karşıtı şiirlerle adını duyuran 2 çocuk ve 1 torun sahibi Ahmet Nedim Hergül. Ali Çetinkaya caddesinde simit satmaya başladı. İlk günkü hasılatını da lenfoma kanseri olan İlkay Alkan'ın tedavisi için açılan kampanyaya bağışlayan Ahmet Nedim Hergül'ün simit tezgahının yanındaki duvarda oluşturduğu şiir köşesi de ilgi gördü. Müşterilerin şiirlerini okumasından memnun olduğunu anlatan Hergül," Şiir yazmayı seviyorum. 30 yıl süreyle içtiğim sigarayı bıraktıktan sonra sigara karşıtı şiirlerle işe başladım. Bu güne kadar onlarca şiir yazdım. Şiirleri de burada sergiliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Şairin Şiir Köşesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement