Burhaniyeli Tekvandoculara 5 Altın, 1 Gümüş Madalya - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Tekvandoculara 5 Altın, 1 Gümüş Madalya

Burhaniyeli Tekvandoculara 5 Altın, 1 Gümüş Madalya

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, tekvandocu gençler, Balıkesir Gençlik merkezinde yapılan yıldızlar il birinciliğinden 5 altın ve 1 gümüş madalya ile döndü.

28.03.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, tekvandocu gençler, Balıkesir Gençlik merkezinde yapılan yıldızlar il birinciliğinden 5 altın ve 1 gümüş madalya ile döndü. Karşılaşmalara 7 sporcu ile katılan Burhaniye ekibi başarısıyla göz doldurdu.

Başarılı sporcuları kutlayan antrenör Rıza Güven, başarılarının artarak devam ettiğini açıkladı. Manisa da yapılacak grup elemelerine katılacaklarını anlatan Antrenör Rıza Güven, "Balıkesir il seçmesine şartları tutan 7 sporcumuzla katıldık. Sporcularımızdan 5'i birinci, 1'i ikinci olurken bir sporcumuz da dereceye giremedi. Birinci olan sporcularımız, 7-9 Nisan tarihleri arasında Manisa'da yapılacak grup elemelerinde ilimizi temsil edecek. Manisa'da ilk üçe girebilen sporcularımız ise Mayıs ayında Muğla'da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacaklar. Manisa'da iddialıyız, ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Tekvandoculara 5 Altın, 1 Gümüş Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement