Burhaniyeli Zeytinciler Fuara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Zeytinciler Fuara Katıldı

Burhaniyeli Zeytinciler Fuara Katıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 76 Nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi (Tariş), zeytincileri, İzmir’deki Olivtech 2014 Zeytin ve Zeytinyağı Fuarı’na götürdü.

13.04.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 76 Nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi (Tariş), zeytincileri, İzmir'deki Olivtech 2014 Zeytin ve Zeytinyağı Fuarı'na götürdü. Sabah saat 9.00 Tariş'de buluşan 50 zeytinci 2 minibüsle gittikleri fuarda coşku yaşadı.

Burhaniye Tariş Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Çoban ve Müdür Emrah Öztürk'ün öncülüğünde fuara giden zeytinciler, burada zeytin işleme teknolojileriyle yöresel ürünlerin yer aldığı stantları gezdi. Çok sayıda standı ziyaret eden çiftçiler, bir de toplantıya katıldı. Fuar dönüşü Aliağa'nın Yeni Şakran beldesinde yemek yiyen katılımcılar, akşam saatlerinde ilçeye döndü. Fuar gezilerinin geleneksel hale geldiğini anlatan Tariş Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Çoban, "Zeytincilerimiz zeytin işleme teknikleri ve zeytinyağında markalaşmanın önemi konusunda bilgilerini artırdılar. Değişik zeytin ve zeytinyağlarını tanıma fırsatı buldular. İlçemizde de herkesi bir markasının olmasını istiyoruz. Zeytinyağının değerlenmesinin yolu markalaşmadan geçiyor" dedi.

Fuara katılan çiftçilere teşekkür eden Tariş Müdürü Emrah Öztürk de, ortaklara en iyi hizmeti verebilmek için canla başla çalıştıklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Zeytinciler Fuara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement