Bürokrat Ankaralılar Derneği Başkanı İbrahim Taşkesti Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bürokrat Ankaralılar Derneği Başkanı İbrahim Taşkesti Açıklaması

Bürokrat Ankaralılar Derneği Başkanı İbrahim Taşkesti Açıklaması

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) geleneksel hale getirdiği tanışma, kaynaşma amaçlı 8.nci genişletilmiş istişare toplantısını gerçekleştirdi.

05.04.2016 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) geleneksel hale getirdiği tanışma, kaynaşma amaçlı 8.nci genişletilmiş istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Dernekten yapılan açıklamada, Ankara ve Ankaralılık bilincine sahip hemşehri bürokratları bir araya getirmeyi hedefleyen BADER'in bu hedef etrafında birleşmiş hemşehrilerin bilgi, tecrübe ve düşüncelerinden faydalanarak eğitim, kültür, bürokrasi alanlarında başkente yakışır faaliyetlerde bulunmayı hedeflendiğini bildirildi.

Yapılan açıklamada BADER, bu bir araya gelmenin ortaya çıkaracağı sinerji, etkinlik ve sosyal gücü Ankara ve Ankara'lıların faydasına sunmak istenildiği belirtilerek," Başkent Ankara'mızda sayısız sivil toplum kuruluşu, hemşehri derneği olmasına karşın, Ankara'yı ve Ankaralıları temsil eden, Ankaralılık bilincine sahip kuruluşların sayısının bir elin sayısını geçmiyor" denildi. BADER Başkanı İbrahim Taşkesti, bu alanda yeni bir anlayış ve bilinçle hareket ettiklerini ifade ederek, en önemli önceliklerinin üye sayısını artırmak olduğunu belirterek açıklamada şunları bildirdi, "Derneğimizin kapısını Ankara'nın manevi mimarı Hacı Bayram Veli hazretlerinin mirası ile çelişmeyen, Ankara'da doğmuş, kendini Ankaralı hisseden, milli ve manevi değerlere saygılı tüm bürokrat ve bürokrat adaylarına sonuna kadar açık tutuyoruz. Bu anlayış içinde kısa zamanda üye sayısını her kademeden bürokratımız la birlikte 300'e yaklaştı. Örgütlenmemizi daha iyi yapabilmek için ilçelerimizden ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarından sorumlu birer temsilci belirledik. Buna ek olarak bürokratlarımıza ulaşmak ve BADER'e kazandırmak için geleneksel hale getirdiğimiz tanışma, kaynaşma amaçlı kahvaltı, İftar vb. toplantılarımızı ve ayrıca Milletvekili, Belediye başkanı, bürokrat ziyaretlerimizi aksatmadan yapmaya devam ettik. Bu amaçla 8.nci genişletilmiş istişare toplantımızı gerçekleştirdik." Açıklamada derneğin http://www.baderankara.org.tr/ adresli bir site hazırladıklarını belirten Kaşkesti, bir proje ekibi oluşturduklarını ve bunlarla Ankara'ya ve İlçelerine değer katacak projeleri de hayata geçireceklerini bildirdi.

Ankara'nın başkent olmasına karşın kendine yakışır bir ağırlıkta ve önemde kendine yer bulamadığını belirten Taşkesti, Ankara'ya hizmet etme anlamında yeni bir Ankaralılık ruhuna ve hareketine ihtiyaç bulunduğunu, bu çerçevede BADER'in bu önemli boşluğu dolduracağına inandıklarını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bürokrat Ankaralılar Derneği Başkanı İbrahim Taşkesti Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement