Bürokratların Yığılca İlgisi - Son Dakika
Yerel

Bürokratların Yığılca İlgisi

Bürokratların Yığılca İlgisi

Yığılca Beldeyi Başkanı Muzaffer Yiğit, “Tek temennim Yığılca’mız 50 yıldır kaybettiği değerleri bizim görevde olduğumuz zamanda yaşasın istiyorum” dedi.

31.08.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yığılca Beldeyi Başkanı Muzaffer Yiğit, "Tek temennim Yığılca'mız 50 yıldır kaybettiği değerleri bizim görevde olduğumuz zamanda yaşasın istiyorum" dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, ilçede sık sık bürokratları ağırlıyor. İller Bankası Ankara Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz ve Proje Müdürü, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'e sürpriz ziyaret yaptı. Ziyarette Başkan Yiğit, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Olağanüstü gayret ve çalışmaları ile partili partisiz herkesin takdirini kazanan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'e bürokrasinin birçok kanadından ilginin büyük olduğu gözleniyor. Bu da hem yıllardır unutulmuş ilçe görüntüsünden kurtulma noktasında bir dönüşüm oluyor, hem de Yiğit'in projeleri uygulama safhasında önü açılmış oluyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, "Bürokrasinin her dalından ilçemize yoğun bir ilgi var. Tabi ki bundan daha güzel bir şey olamaz. Hem ilçemizin tanıtımı hem de hizmetlerimizin alımı noktasında mükemmel bir olaya vesile oluyor. Her geçen gün işlerimiz daha da kolaylaşıyor. Her geçen zaman ilçemiz için çok önemli olduğunu düşünüyor, hiçbir ziyaretimin ve vaktimin boşa gitmemesi için çaba sarf ediyorum. Tek temennim Yığılca'mız 50 yıldır kaybettiği değerleri bizim görevde olduğumuz zamanda yaşasın istiyorum. İnsanımı ve ilçemi çok ama çok seviyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bürokratların Yığılca İlgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement