Bursa Alkol Aldığı Arkadaşlarını Tabanca ile Böyle Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Bursa Alkol Aldığı Arkadaşlarını Tabanca ile Böyle Yaraladı

Bursa Alkol Aldığı Arkadaşlarını Tabanca ile Böyle Yaraladı

Bursa'da alkol alan arkadaş grubu arasında çıkan kavgada, Turgut Arslan, Raif D.'yi bacağından, aracına binerek kaçmak isteyen Hüsnü Kemal Ö.'yü karnından karnından yaraladı.

07.05.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da alkol alan arkadaş grubu arasında çıkan kavgada, Turgut Arslan, Raif D.'yi bacağından, aracına binerek kaçmak isteyen Hüsnü Kemal Ö.'yü karnından karnından yaraladı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen olayın ardından kaçan Turgut Arslan, İstanbul Pendik'te olayda kullandığı silah ile birlikte yakalanıp gözaltına alındı.

Merkez Osmangazi İlçesi Elmasbahçeler Mahallesi'nde on gün önce meydana gelen olayda Turgut Arslan, kahvehanede arkadaşları Hüsnü Kemal Ö., Raif D., Emrullah P, Rutkay E., Ramis Yılmaz A., ve kardeşi Haydar A. ile birlikte alkol almaya başladı. İlerleyen saatlerde Raif D. ile Hüsnü Kemal Ö. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle küfürleşme yaşandı. Dışarı çıkan taraaflar arasındaki kavgada, Raif D. ile Hüsnü Kemal Ö., arkadaşları tarafından dövüldü. Bu sırada ruhsatsız silahını çıkartan Turgut Arslan, aldığı yumruk darbeleri sonucu yere düşen Raif D.?yi bacağından, olay yerinden otomobiline binerek kaçmak isteyen Hüsnü Kemal Ö.?yü ise karnından yaralayıp kaçtı.

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen olay sonrası yaralılar, ambulanslar ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, gözaltına alınan Ramis Y., Haydar., Emrullan P. ve Rutkay E., "Darp" suçundan çıkartıldıkları savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay sonrası kaçan Turgut Arslan ise Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri tarafından, İstanbul Pendik'te, olayda kullandığı tabanca ile yakalandı. Bursa'ya getirilen ve suçunu kabul eden Arslan, "Adam yaralamak" suçlarından adliyeye çıkartılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Alkol Aldığı Arkadaşlarını Tabanca ile Böyle Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement