Bursa Barosu TSM Korosu Sanatseverleri Mest Etti - Son Dakika
Güncel

Bursa Barosu TSM Korosu Sanatseverleri Mest Etti

Bursa Barosu Türk Sanat Müziği Korosu, 2016 yılının ilk konserini, Filiz Başıbüyük şefliğinde Uğur Mumcu Sahnesi'nde gerçekleştirdi.

10.02.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Barosu üyesiavukatlardan oluşan koro, yaklaşık 2 saat boyunca dinleyenlerinimest etti. Yıldırım Gürses, Erol Sayan, Teoman Alpay gibi Türk müziğinin unutulmaz bestekârlarının eserlerine yer verilen konserde,Nihavend, Uşşak, Hicaz, Acemkürdi, Kürdilihicazkar, Rast makamlarında seslendirilen eserler salonu dolduran sanatseverlerin beğenisini toplarken, Nabi Ergin, Figen Orhan – Derman Cönk, Şükrü Ekren, İsmail Eren, Emin Yenice, Zeynep Akaras, Vedat Kavasoğlu, Ayşegül Gökgöz, Sema Derin, İsmail İşyapan, Emin Tarık Öztosun, İhsan Bölük, Merve Çevik, Metin Öztosun, Yahya Şimşek ve Ersin Edel'insolo performansları da geceye renk kattı. Kuruluşundan itibaren Bursa Barosu TSM Korosunun daimi üyesi olan Tarık Öztosun, sözlerini Teoman Alpay'ın yazdığı, Metin Bükey'in bestesi "Samanyolu" adlı eser ile bir kez daha gönülleri fethetti.

Konserin sonunda Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Avukat Neslihan Aktosun, Şef Filiz Başıbüyük ve konserde sunumu gerçekleştiren Nalan Höke'ye çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Barosu TSM Korosu Sanatseverleri Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement