Bursa Bebek Arabası Çalan Hırsız Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bursa Bebek Arabası Çalan Hırsız Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Bursa Bebek Arabası Çalan Hırsız Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Bebek arabası çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandıBURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, Suriye uyruklu olduğu bildirilen peçeli bir kadın, bir işyerinden bebek arabası çalarken güvenlik kamerasına yakalandı.

28.11.2016 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bebek arabası çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, Suriye uyruklu olduğu bildirilen peçeli bir kadın, bir işyerinden bebek arabası çalarken güvenlik kamerasına yakalandı. Eski arabayı bırakıp çocuğunu oturttuğu bebek arabasıyla kayıplara karışan hırsız aranıyor.

Olay, İnegöl Sarraf Çarşısı'nda faaliyet gösteren bir bebek mağazasında meydana geldi. Dün saat 15.00 sıralarında İnegöl Sarraflar çarşısındaki işyerine gelen peçeli olan bir kadın, bebek arabasıyla birlikte işyerinin hemen yanında sergilenen yeni bebek arabalarını inceleme başladı. Arabaları inceleyen kadın, bebek arabalarından birini seçerek bebeğini de içine oturtarak işyerinden uzaklaştı. Akşam saatlerinde arabaları içeriye aldıklarında bir bebek arabasının eksik olduğunu fark eden işyeri sahibi Süleyman Yavuz, güvenlik kamerasındaki görüntüleri inceleyince arabanın peçeli kadın tarafından çalındığı gördü. Haber verilmesi üzerine işyerine gelerek güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Suriye uyruklu olduğu bildirilen peçeli hırsızı arıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Bebek Arabası Çalan Hırsız Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement