Bursa - Belediye Şehir Plancısı Kadın, İşyerinde Çantasına Not Bırakıp Ortadan Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Bursa - Belediye Şehir Plancısı Kadın, İşyerinde Çantasına Not Bırakıp Ortadan Kayboldu

Bursa - Belediye Şehir Plancısı Kadın, İşyerinde Çantasına Not Bırakıp Ortadan Kayboldu

Belediye şehir plancısı kadın, işyerinde çantasına not bırakıp ortadan kayboldu (2) 24 SAAT SONRA DONMAK ÜZEREYKEN BULUNDU Bursa'nın merkez Yıldırım Belediyesi'nde şehir plancısı olarak çalışan evli 1 çocuk annesi Figen Özel Boynikoğlu, kaybolduktan 24 saat sonra dere kenarında donmak üzereyken avcılar tarafından bulundu.

20.02.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye şehir plancısı kadın, işyerinde çantasına not bırakıp ortadan kayboldu (2)

24 SAAT SONRA DONMAK ÜZEREYKEN BULUNDU

Bursa'nın merkez Yıldırım Belediyesi'nde şehir plancısı olarak çalışan evli 1 çocuk annesi Figen Özel Boynikoğlu, kaybolduktan 24 saat sonra dere kenarında donmak üzereyken avcılar tarafından bulundu. Tarihi Osmanlı Köyü Cumalıkızık'a üç kilometre uzaklıkta Küçükbalıklı mevkisindeki dere kenarında Boynikoğlu'nu bulan avcılar, donmak üzere olan kadını yürüyerek yakınlarındaki bir su şişeleme tesisine getirdi. Burada konteyerne alınarak ısıtılmaya çalışılan Boynikoğlu'na çorba ve sıcak içecek verildi. Olayı haber alan Boynikoğlu'nun arkadaşları ve yakınları Cumalıkızık Köyüne geldir. Polis ekipleri tarafından nasıl kaybolduğuna ilişkin sorulara 'hatırlamıyorum, buraya nasıl geldim bilmiyorum' diyerek cevap veren Boynikoğlu, 112 Acil Servis ambulansı ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

'KARLAR İÇİNE OTURMUŞ BOŞ BOŞ BAKIYORDU'

Bölgeye iki arkadaşıyla avlanmaya çıktıklarını belirten avcı Önder Şenol, genç kadını nasıl bulduklarını şöyle anlattı: "Avlanma yaptığımız esnada bayanı kar içinde oturmuş etrafa boş boş Bakarken gördük. Konuşmak istedik ancak donmak üzere olduğu için bir şey söyleyemedi. Üzeri tamamen ıslanmış haldeydi, yanımızda bulunan elbiselerle üzerini örtük. Ardından yürüyerek, üç kilometre uzaklıktaki su şişeleme tesisine getirdik ve durumu polise bildirdik."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Belediye Şehir Plancısı Kadın, İşyerinde Çantasına Not Bırakıp Ortadan Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement