Bursa Bilim Şenliği Temsilciler Buluşması - Son Dakika
Güncel

Bursa Bilim Şenliği Temsilciler Buluşması

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin bilimi sokağa indirdiği ve toplumla buluşturduğu en değerli etkinliği olan Bursa Bilim Şenliği hazırlıkları devam ediyor.

15.01.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mayıs ayında 4. kez düzenlenecek olan Şenliği tüm Türkiye´ye yayabilmek adına üniversitelerle işbirliği yapıldı.

8-9-10 Mayıs´ta Merinos Park´ta tasarım ve inovasyon temasıyla gerçekleşecek olan Bursa Bilim Şenliği´ne katılımı arttırabilmek için Türkiye´nin dört bir yanındaki üniversitelerin bilim kulüpleriyle iletişime geçildi ve temsilcilik sistemi geliştirildi.

Bu kapsamda aralarında İstanbul Teknik, Recep Tayyip Erdoğan, 9 Eylül, Osmangazi, Gaziantep, Uşak, Çukurova, Dumlupınar, Fırat, Gazi Osman Paşa, Uludağ ve Bursa Teknik Üniversitelerinden; Solaris Güneş Enerji Arabaları, Robot, Savunma Teknolojileri, Mekatronik, Havacılık ve Uzay gibi toplulukların üyesi olan 22 temsilci Bursa´da bir araya geldi.
Bursa Bilim Şenliği´ne; tanıtım, organizasyon, etkinlik geliştirilmesi gibi her konuda özgür bir yaklaşımla katkı koyacak, proje geliştirebilecek, Bilim İletişimi ve Kişisel Gelişim gibi konularda eğitimler alabilecek. Ayrıca temsilciler ekibi, uluslararası katılımı olan Bursa Bilim Şenliği´nin tüm organizasyon süreçlerini tecrübe etme fırsatı da yakalayacak. Şenlik sonrasında kulüplerin çalışmaları Danışma Kurulu tarafından değerlendirilecek ve işbirlikleriyle Bursa Bilim Şenliği´ne değer katan temsilciler "Bursa Bilim Şenliği Başarı Sertifikası´ ile ödüllendirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Bilim Şenliği Temsilciler Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement