Bursa Boğulan İki Kardeşin Cenazeleri Bursa?da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Bursa Boğulan İki Kardeşin Cenazeleri Bursa?da Toprağa Verildi

Bursa Boğulan İki Kardeşin Cenazeleri Bursa?da Toprağa Verildi

Boğulan iki kardeşin cenazeleri Bursa'da toprağa verildiSAMSUN'un Bafra İlçesi'nde, serinlemek için girdikleri denizde boğulan 19 yaşındaki Ekrem Kaya ve ağabeyi 21 yaşındaki Emir Kaya'nın cenazeleri, Bursa'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

10.07.2016 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğulan iki kardeşin cenazeleri Bursa'da toprağa verildi

SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde, serinlemek için girdikleri denizde boğulan 19 yaşındaki Ekrem Kaya ve ağabeyi 21 yaşındaki Emir Kaya'nın cenazeleri, Bursa'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Emir Kaya'nın tabutuna avukat cübbesi konulurken, İstanbul Tuzla Deniz Harp Okulu öğrencisi olan Ekrem Kaya için ise askeri tören düzenlendi. İki oğlunu Karadeniz'in azgın sularına kurban veren Şükrü Kaya, ayakta durmakta güçlük çekti.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Fatih Mahallesi'nde oturan Döndü- Şükrü Kaya ve çifti, biri Harp Okulu, diğeri ise Hukuk Fakültesi öğrencisi olan oğullarını da yanlarına alarak Samsun'un Bafra İlçesi'ndeki yakınlarına bayram ziyaretine gitti. Bayramın birinci günü Bafra'nın 10 kilometre uzağında bulunan Koşuköy mevkisinde serinlemek için denize giren ağabey- kardeş, bir süre sonra gözden kayboldu. Kardeşlerden Ekrem Kaya'nın denizden cesedi çıkarılırken, durumu ağır olan Emir Kaya da kaldırıldığı hastanede bayramın ikinci günü kurtarılamadı. İki kardeşin cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

BİRİNE BAYRAK, DİĞERİNE AVUKAT CÜBBESİ

Ekrem ve Emir Kaya kardeşler için bugün ikindide, Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Fatih Mahallesi Kocameşe Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Kardeşlerden İstanbul Tuzla Deniz Harp Okulu 2'nci Sınıf öğrencisi Ekrem Kaya için askeri tören düzenlenirken, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi ağabeyi Emir Kaya'nın tabutunun üzeri ise avukat cübbesi ile sarıldı. Cenazeye iki kardeşin sevenleri yanı sıra İstanbul Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tümamiral Mesut Özel ve askerler de katıldı. Oğullarını kaybeden baba Şükrü Kaya gözyaşlarına hakim olamadı. Acılı babayı oğullarının arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Kardeşlerin cenazeleri törenin ardından, Hamitler Kent Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Boğulan İki Kardeşin Cenazeleri Bursa?da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ibrahim kurt.: Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin inşallah. 0 0 Yanıtla

Advertisement