Bursa) Bursalı Gençler Erdoğan İçin Şarkı Yazdı - Son Dakika
Genel

Bursa) Bursalı Gençler Erdoğan İçin Şarkı Yazdı

(BURSA) Bursalı gençler Erdoğan için şarkı yazdıBURSA (İHA) - Bursa'da yaşayan iki gencin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazarak seslendirdikleri şarkı büyük beğeni topladı.

22.02.2017 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(BURSA) Bursalı gençler Erdoğan için şarkı yazdı

BURSA (İHA) - Bursa'da yaşayan iki gencin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazarak seslendirdikleri şarkı büyük beğeni topladı. Şarkıyı seslendiren Hüseyin Seven, en büyük hayalinin şarkıyı Erdoğan'ın önünde söylemek olduğunu belirtti.

Bursa'da yaşayan Hüseyin Seven ve Ali Rıza Kızılgeçit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdıkları ve yaklaşık 1 ay önce çalışmalarına başladıkları şarkıyı sosyal medya hesaplarından paylaşınca büyük beğeni topladı. "Güçlü lider Erdoğan" ismini verdikleri şarkıyı seslendiren Hüseyin Seven, hayalinin eserlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde söylemek olduğunu söyledi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığında bilgi işlem uzmanı olarak çalışan Seven, Samsunlu olduğunu ve 25 senedir Bursa'da yaşadığını belirterek, Cumhurbaşkanına olan sevgilerinden dolayı daha önce başka eserler de yaptıklarını belirtti. Arkadaşı olan Ali Rıza Kızılgeçit ile birlikte 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yeni bir eser yapmak için çalışmalara başladıklarını belirten Seven, "Arkadaşımla otururken daha önce de konuşmuştuk. Darbe girişiminden sonra gelişen olaylardan dolayı o da bir kaç cümle bir şey yazmıştı. Ben de baktım beğendim. Bunun devamını getirelim dedim. Ondan sonra beraber bu eseri yazdık. Hazırlanması 3 hafta sürdü. Bu eseri yapmamızdaki amacımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'e karınca kararınca destek olmamız. Eserin Türkiye genelinde hatta dünya genelinde duyulmasını isteriz. Sözleri güzel, eserimize güveniyoruz. Sanal ortamda paylaştık. Güzel tepkiler alıyoruz. Sözlerinin anlamlı ve güzel olduğunu söylüyorlar. İnşallah başarılı bir eser olur" dedi.

Hüseyin Seven ve Ali Rıza Kızılgeçit'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdıkları şiir şöyle:

Başta Recep Tayyip Erdoğan

Davasıdır bu vatan

Darbelere dik duran

Güçlü lider Erdoğan

Bir yanda uçak tarar

Bir tarafta tanklar var

Erdoğan'ın sesiyle

Sokaklar insan dolar

Tek bayrak tek millet

Tek vatan tek devlet

İşte budur hak alan

Güçlü lider Erdoğan

Benim ülkem budur işte

Canı yansa korkmayan

Ne yaşlısı ne de genci

Bu vatanı satmayan

Korkma korkma kanmayacak

Kimse bu tür oyuna

Allah nedir bileceksin

Şehit olma yolunda

Güçlü lider Erdoğan

Bursa) Bursalı Gençler Erdoğan İçin Şarkı Yazdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Bursa) Bursalı Gençler Erdoğan İçin Şarkı Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement