Bursa Büyükşehir Antrenörü Jan de Brandt: Avantaj Bize Geçti - Son Dakika
Güncel

Bursa Büyükşehir Antrenörü Jan de Brandt: Avantaj Bize Geçti

Bursa Büyükşehir Antrenörü Jan de Brandt: Avantaj Bize Geçti

CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında İspanyol takımı Naturhouse Ciudad de Logrono'yu 3-1 gibi net skorla geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor.

24.02.2017 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında İspanyol takımı Naturhouse Ciudad de Logrono'yu 3-1 gibi net skorla geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor.

7 Mart'ta Bursa'da yapılacak rövanş karşılaşması ve yarı finale yükselebilmek için, avantajlı skor aldıklarını belirten, Belçikalı Baş antrenör Jan de Brandt, "Zor maç oldu. Böyle geçeceğini biliyorduk. Avantajlı bir skorla 3 puan alarak döndüğümüz için mutluyuz. Önümüzde önemli bir Çanakkale Belediyespor maçı var. Bu maçı unuttuk. O maça odaklanıyoruz. Pazar günü bu mücadeleyi de kazanıp, ligde de beşinci sıra için önemli bir avantaj sağlamak istiyoruz" dedi.

KASETLERİNİ İZLEMİŞTİK

"Rakibimizin kasetlerini izlemiştik. Önlemlerimizi aldık. İlk sete çok iyi başladık ve kazandık. İkinci set büyük heyecan ve çekişmeye sahne oldu. Sonuçta bu seti de 27-25 kazandık. Üçüncü seti kaybettik ama dördüncü sette yine eski kimliğimize döndük ve önemli bir galibiyet elde ettik. Rövanşı da kayıpsız geçip, Challenge Kupası'nda yenilmezliğimizi sürdürmek ve yarı finale yükselmek istiyoruz."

YÖNETİCİLER SEVİNÇLİ

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Başkan yardımcısı İlhan Satık, Voleybol Federasyonu üyesi Ersin Yılmaz Türk voleybolu için önemli bir galibiyet aldıklarına dikkat çektiler. Satık ve Yılmaz, "Rakibimiz sahasında yenilmiyordu. Son iki sezonda ilk kez yenildiler. Oyuncularımız çok iyi başladıkları ilk seti kazanarak rakibin direncini kırdı. Güzel bir galibiyet. Herkesi kutluyoruz".

ARA VERMEYECEK

Pazar günü 15.00'de oynanacak Çanakkale Belediyespor maçı için yarın yola çıkacak. Yeşil beyazlılar son antrenmanını Çanakkale'de yapacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir Antrenörü Jan de Brandt: Avantaj Bize Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement