Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, İmsiad Üyelerini Ağırladı - Son Dakika
Ekonomi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, İmsiad Üyelerini Ağırladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyelerini ağırladı.

28.01.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyelerini ağırladı.

Belediye Sarayı başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, tamamlanan ya da inşaat safhasında olan kamu yatırımları, sosyal ve kültürel hizmetler ile kentsel dönüşüm konuları ele alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'yı her alanda daha yaşanabilir kılmak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, son 12 yılda yapılan yatırımlar hakkında İMSİAD üyelerine bilgi verdi.

Kentin hayata geçirilen projelerle adeta nefes aldığını ifade eden Altepe, "Göreve gelir gelmez tarihi ve kültürel mirasa el atarak, restore ettirdik. Bu eserlerle Bursa'yı UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine soktuk. Stadyum ve belediye sarayı gibi prestij yatırımlarla da dünya genelinde mimarlık ödülleri aldık" dedi.

Kent merkezinde yapılan yatırımların 17 ilçeye de yansıdığını, bölgelerin özelliklerine göre başta kırsal kalkınma olmak üzere çeşitli alanlarda desteklendiğini, ifade eden Altepe, sosyal projelerde de başta bayan ve çocuklar olmak üzere mağduriyet yaşayan kesimlerin sorunlarına çözüm bulduklarını kaydetti.

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu da Bursa'nın dünyanın yaşam kalitesi en yüksek 37'nci şehri olarak belirlenmesinin şehirdeki inşaat projelerine de yansıdığını belirtti.

Değişen ve gelişen şartların farklı talepleri de beraberinde getirdiğini, müteahhitlerin yaşanan dönüşümün sonucu olarak A sınıf yaşam alanlarına yöneldiğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, İmsiad Üyelerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement