Bursa Büyükşehir Belediyespor Bursa'ya Sevinçli Dönüyor - Son Dakika
Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bursa'ya Sevinçli Dönüyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bursa\'ya Sevinçli Dönüyor

Challenge Cup 3. Tur ilk karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti'nin SK UP Olomouc takımını 3-0 gibi net bir skorla yenen Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bursa'ya mutlu dönüyor.

11.12.2014 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Challenge Cup 3. Tur ilk karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti'nin SK UP Olomouc takımını 3-0 gibi net bir skorla yenen Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bursa'ya mutlu dönüyor.

Karşılaşmanın 3-0 bitmesiyle birlikte salonda sevinç yumağı oluşturan yeşil beyazlı bayanlarda, tüm gözler cumartesi günü Bursa derbisinde Nilüfer Belediyespor ile oynanacak lig maçına çevrildi. Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Emin İmen, her şeyin bu galibiyetle bitmediği belirtirken, "Çok mutluyum. Bu maçın rövanşı var. İkinci maçı oynamadan Turu geçtik diyemeyiz. Oyuncularımı yaptığımız planı saha içerisinde kusursuz uyguladıkları için kutluyorum. İlk sette oyunun kontrolü bize geçti. Kontrol sürekli bizim elimizde olunca tüm oyuncularımıza şans verdik. Hem maçı, hem de genç oyuncularımızı kazanmak bizim için şans oldu. Bu takımın oluşmasına büyük katkı koyan Başkanımız Recep Altepe'ye teşekkür ediyorum" dedi.

DOMİNİKLİLER ISINIYOR

Rivera ve Pena'nın yeni bir ülkeye ve voleybol ekolüne adapte olmak istediklerini belirten İmen, "Rivera ve Pena kısa bir süre önce aramıza katıldı. Takıma ve bizim oyun düzenimize uyum sağlayabilmeleri için elbette zaman gerekiyor. Onlara her maçta daha uzun süre vererek takımı tanımalarını sağlıyoruz. Rivera dünya beşincisi olan Dominik Cumhuriyeti'nin ilk altısında yer alan isim. Ben her iki oyunmuzdan Avrupa kupalarında ilerleyen zamanda ve ligin ikinci yarısında katıma katkılarının çok olacağını dünüşyorum" diye konuştu.

BURSA DERBİSİ ÖNEMLİ

Cumartesi günü Bursa derbisinde kardeş kulüp Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacaklarına dikkat çeken Emin İmen açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Cumartesi günü 15.00'de Bursa derbisinde kardeş kulübümüz Nilüfer Belediyesi ile karşılaşacağız. İyi oynayan kazansın. En önemlisi Bursa voleybolunun kazanması çok önemli. Şu ara çıkış halindeyiz. Nilüfer Belediyesi'ni yenmek istiyoruz. Ardından Eczacıbaşı ve İlbank maçları var. İyi sonuçlarla ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Türkiye'yi önümüzdeki yıl da Avrupa'da temsil etmek istiyoruz. Avrupa'da final oynamak ve Bursa'ya bu heyecanı yaşatmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız."

KAPTAN SEDA: AVANTAJ BİZDE

Bursü Büyükşehir Belediyespor Kaptanı Seda Akyüz, "Avrupa kupası eleme olduğu için maç maç düyünüyoruz. Deplasmanda alınan galibiyet bize avantaj getirdi. Programımız çok yoğun. 3 gün sonra Nilüfer Belediye maçımız var. Bu maça hemen hazırlanmaya başlayacağız. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

SEDEF: HEDEFİMİZE ULAŞTIK

Olomouc mücadelesinde libore olarak görev yapan ve yaptığı kurtarışlarla maça damga vuran Sedef Sazlıdere ise, "Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Kazanacağımıza inançlıydık. Bursa'ya net bir galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz. Rövanşı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Nilüfer Belediyespor maçı ise dostluk çervevesinde güzel bir maç olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Olomouc'u Challenge Cup'ta 3-0 yenenen Bursa Büyükşehir Belediyespor'un dönüş yolculuğu başladı. Yeşil beyazlı kafile sabah 07.30'da Çek Cumhuriyeti'nden kara yolu ile Avusturya'nın başkenti Viyana'ya geçecek. Ordandan daTHY'nin 15.45 uçağı ile İstanbul'a oradan da Bursa'ya geçecek. Yeşil beyazlı takım yarın yapacağı tek antrenman ile Nuilüfer Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

GALİBİYETİ KUTLADILAR

Olomouc kentinde pastane işleten Türk uyruklu Makedonyalı Mesut Halimi, yeşil beyazlı voleybolculara maç sonrasında sahibi olduğu Aida Pastanesi'nde elleriyle hazırladığı pastayı ikram etti. - Cumhuriyeti

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir Belediyespor Bursa'ya Sevinçli Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement