Bursa Büyükşehir Belediyespor İngiliz Michel'le İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor İngiliz Michel'le İmzaladı

Bursa Büyükşehir Belediyespor İngiliz Michel\'le İmzaladı

Bursa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda hem lig hem de Avrupa'da başarılı olmak için kadrosunu İngiliz Ciara Kathleen Michel'le güçlendirdi.

17.06.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda hem lig hem de Avrupa'da başarılı olmak için kadrosunu İngiliz Ciara Kathleen Michel'le güçlendirdi.

Yeşil beyazlı kulüp, son 2 sezondur İtalya Ligi'nin iddialı takımlarından Yamamay Busto takımında oynayan İngiliz Michel'le 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil beyazlı kulübün Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, "Bursa Büyükşehir Belediyespor olarak iyi bir takım kurduk. Görselliği yüksek skoru yüksek bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Avrupa'da tekrar şampiyonluğa oynarız. Bu zevki tekrar taraftarlarımızın vereceği destekle tadacağımıza inanıyoruz" dedi.

Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz ise kendilerine büyük katkı veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe teşekkür etti, "Voleybol Federasyonu'nun aldığı kararla kadromuza 4'üncü yabancı olarak Michel'i dahil ettik. Bugüne kadar aldığımız başarıların tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. İyi bir kadro oluşturduk" diye konuştu.

Türkiye'ye ilk defa geldiğini belirten Michel, teklif yapıldığı zaman çok heyecanlandığını vurgularken şunları söyledi:

"Takımdaki Dirickx ile daha önce birlikte oynadım. Bursa Büyükşehir Belediyespor'da güçlü oyuncular var. Çünkü Challenge Cup'ı kazandırdılar. Bu sene ne olacağını göreceğiz. Yamamay Busto takımı ile bu yıl CEV Cup finallerinde oynadım. Eczacıbaşı bizi yenmişti. Onlarla bir hesabım var. Onu bu sezon kapatmak istiyorum. Türkiye'de böyle sıcak insanlar olduğunu düşünmemiştim. Çok mutlu oldum.

MİCHEL KİMDİR?

İngiltere Taunton kentinde 1985 yılında doğdu.1.96 boyundaki Michel, voleybola ailesiyle birlikte gittiği ABD'de başladı. Miami Üniversitesi'nde psikoloJi eğitimi alan Michel, Avustralya'da iletişim üzerine master yaptı. İngiltere Olimpiyat Milli Takım kadrosunda yer aldı. Alman Bayanlar 1'inci Ligi'nde yer alan Aachen takımında 2, Hamburg'da ise 1 yıl oynadıktan sonra İtalya Şampiyonu Yamamay Busto takımına transfer oldu, 2 yıl oynadı. İngiltere Milli Takımı'nın da kadrosunda yer alıyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir Belediyespor İngiliz Michel'le İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement