Bursa Büyükşehir'den Şenlik Havasında Piknik - Son Dakika
Güncel

Bursa Büyükşehir'den Şenlik Havasında Piknik

Bursa Büyükşehir\'den Şenlik Havasında Piknik

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel personel pikniği, 'bu yıl geçen senelerden farklı olarak' İl Özel İdaresi'nden gelen personelin de katılımıyla İznik Gölü kıyısında şenlik havasında yapıldı.

24.06.2014 10:27  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 10.'su düzenlenen pikniğe, personel aileleriyle birlikte yaklaşık 28 bin kişi katıldı. 7 bin paket erzağın dağıtıldığı piknikte, çocuklara yönelik illüzyon ve animasyon gösterileriyle yarışmalar da düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler ile Bursaspor formaları dağıtıldı. Sabah saat 08:00'da başlayan piknik, akşam saat 18:00'a kadar sürdü. Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl İznik Gölü'nün Orhangazi kıyısında gerçekleştirilen piknikte Büyükşehir personeli, aileleriyle birlikte gönüllerince bir gün geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası'nın da şarkılarıyla renk kattığı piknikte eğlenen personel aileleri, halk oyunu müzikleriyle birlikte dayanamayarak kendilerini piste attı. Huzurevindeki yaşlıların da onur konuğu olarak alındığı etkinlikte; Ünlü Sihirbaz Abduri, numaralarıyla herkesin beğenisini topladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de piknikte personelini yalnız bırakmadı. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Büyükşehir bürokratlarının da iştirak ettiği etkinlikte katılımcılar arasında dolaşan ve tek tek personele hal hatır soran Başkan Altepe, geleneksel hale gelen pikniği ilerleyen yıllarda varlığını daha da artırarak Büyükşehir'le bütünleşeceğini söyledi. Bursa'nın her türlü nimeti bünyesinde barındırdığını, bu şehrin var olan değerlerine sahip çıkmak ve sahip çıkılan değerleri korumak için aile bütünlüğü içerisinde tüm mesaiyi Bursa için harcadıklarını belirten Başkan Altepe, hizmet etmeyi kolaylaştıran personel ve ailelerine teşekkür etti.

Başkan Altepe, piknik katılımcılarına yönelik konuşmasında, İznik Gölü çevresinde yapılacak yatırımlara da değindi. Yerel seçimlerle birlikte yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası'yla ilçelere de hizmet götürme imkanına kavuştuklarını vurgulayan Başkan Altepe, gelecek yaz mevsimine kadar İznik Gölü ve çevresinin sosyal tesislerle, insanların yeme-içme ihtiyaçlarını giderebileceği, eğlenebileceği mekanlarla donatılacağını söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da, geçen dönem 20 yılda yapılamayan hizmetleri yapan Başkan Altepe'ye Bursa'ya kazandırdıkları nedeniyle teşekkür etti. Milletvekili Aydın, yapılan hizmetlerin yapılacakların teminatı olduğuna değinerek, gelecek dönemde de şehrin vizyon yatırımlar alacağına, ilçeleriyle beraber hızlı bir değişim ve gelişim süreci yaşayacağına inandığını ifade etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, düzenlenen etkinlik nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür ederek, herkese iyi eğlenceler diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir'den Şenlik Havasında Piknik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement