Bursa'da 2 Arap Turistin Kaçırılıp Gasbedildiği İddiası - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 2 Arap Turistin Kaçırılıp Gasbedildiği İddiası

Kentte, Suudi Arabistanlı iki iş adamını bir gün arayla kaçırıp para ve cep telefonlarını gasbettiği öne sürülen 3 zanlı, güvenlik kamerası kayıtları incelenerek gözaltına alındı.

21.01.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suudi Arabistan'dan Bursa'ya turistik gezi amacıyla gelen 2 iş adamını kaçırıp para ve cep telefonlarını gasbettiği ileri sürülen 3 şüpheli yakalandı.

İddiaya göre, iyi derecede Arapça bilen Özcan A. (38), Emre T. (32) ve Bilal T. (34), kiraladıkları otomobille İstanbul'dan Bursa'ya geldi.

Arap turistlerin yoğun olduğu 5 yıldızlı otellerin çevresinde gezen bu kişiler, yolda yürüyen Suudi Arabistanlı iş adamı K.M.H'yi merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi'ndeki Çekirge Meydanı'nda durdurdu. Kendilerini narkotik polisi olarak tanıtan zanlılar, üst araması yaptıkları K.M.H'yi zorla otomobile bindirdi.

Araçla Uludağ yoluna çıkan şüpheliler, K.M.H'nin üzerindeki 4 bin lira, 300 dolar, 200 avro ve iki cep telefonunu gasbettikten sonra onu otomobilden indirip uzaklaştı.

Bu olaydan bir gün sonra yine Suudi Arabistanlı iş adamı N.L.B.Y'yi de aynı yöntemle otomobile bindiren zanlılar, 300 lirasını ve cep telefonunu gasbedip tenha bir alana bırakarak kaçtı.

Mağdurların şikayeti üzerine çalışma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek zanlıların kullandığı otomobili tespit etti.

Söz konusu aracı takibe alan ekipler, Özcan A, Emre T. ve Bilal T'yi Atatürk Caddesi'nde bir otelde gözaltına aldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da 2 Arap Turistin Kaçırılıp Gasbedildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement