Bursa'da 20 Gündür Kayıp Olan Yaşlı Adam Paramotor ile Havadan Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 20 Gündür Kayıp Olan Yaşlı Adam Paramotor ile Havadan Aranıyor

Bursa\'da 20 Gündür Kayıp Olan Yaşlı Adam Paramotor ile Havadan Aranıyor

BURSA'da 20 gündür kayıp olan 71 yaşındaki Mustafa Kabadayı, Nilüfer Arama ve Kurtarma (NAK) ekiplerince karadan ve havadan aranıyor.

11.10.2016 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'da 20 gündür kayıp olan 71 yaşındaki Mustafa Kabadayı, Nilüfer Arama ve Kurtarma (NAK) ekiplerince karadan ve havadan aranıyor. Karadan, ATV ve arazi araçları ile arama yapan ekipler, havadan da paramotor ve kameralı İHA ile bölgeyi tarıyor.

Bursa'nın Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Köyü'nde oturan 2 çocuk babası Mustafa Kabadayı, 22 Eylül günü köydeki evinden çıkarak bir daha geri dönmedi. Çocukları da durumu polis ve jandarma ekiplerine haber verdi. Ekiplerin 20 gündür aramasına rağmen bulunamayan Kabadayı için arama ve kurtarma ekipleri seferber oldu. Nilüfer Arama ve Kurtarma ekipleri, Akçalar, Gölyazı, Karaağaç, Fadıllı, İkizce ve Alaattinbey Köyleri'nde günde 10 saat arama yapıyor. ATV ve arazi araçlarıyla karada, ormanlık alanda ve tarlalarda arama yapan ekipler, Kabadayı'ya ulaşmak için şimdide paramotor ve kameralı İHA ile havadan tarama yapıyor.

Mustafa Kabadayı'yı arama çalışmaları devam ediyor.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 20 Gündür Kayıp Olan Yaşlı Adam Paramotor ile Havadan Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement