Bursa'da AK Parti Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da AK Parti Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimleri için partiye başvuran milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenledi.

26.02.2015 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimleri için partiye başvuran milletvekili aday adayları için tanıtım toplantısı düzenledi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısına, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile ilçe belediye başkanları, milletvekili aday adayları ile yakınları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Altepe, AK Parti'de seçim havasının başladığını, tansiyonun günden güne yükselerek "iktidarın sesinin AK kadrolardan geldiğini" söyledi.

Seçim sonuçlarının şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Altepe, "İktidara talip olan kadrolar bu kadrolar. Gerek merkezi hükümette gerekse yerel yönetimlerde halkın hizmet beklediği kadrolar bu kadrolar. Hizmetin adresi AK Parti. Bu kadrolar bu konuda üzerine düşeni yaptı ve bu işi bir ibadet gibi kabul etti. Bizler halkımızı ve Türkiye'yi seviyoruz, bunu da hizmetlerimizde gösteriyoruz" dedi.

Torun ise 7 Haziran genel seçimleri öncesinde milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıtmak için bu toplantıyı düzenlediklerini belirtti.

Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerinin olduğunu ifade eden Torun, "7 Haziran seçimleri, en önemli seçimlerden bir tanesi olacak. Bu seçimleri, eşik seçimleri olarak görüyoruz. Yeni Türkiye yolunda vesayet rejiminden kurtulma seçimi olarak görüyoruz. Türkiye'nin çok çile çektiği, yıllardır sırtında taşıdığı illegal yapılardan, paralel yapılardan kurtulma seçimi görüyoruz. Yıllardır darbe anayasalarıyla yönetilen Türkiye'nin sivil anayasasına kavuşması, millet iradesinin tecellisi olarak görüyoruz. Türkiye bu seçimlerde AK Parti'ye her zamankinden daha fazla güç verecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından milletvekili aday adaylarının özgeçmişi okundu ve aday adayları sahneye çıkarak toplantıya katılanları selamladı.

Aday adaylarından, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eski müşaviri Mahmut Turunç, yaptığı açıklamada, siyasi hayatına 2001 yılında AK Parti İl Gençlik Kolları Kurucu Başkanı olarak başladığını söyledi.

AK Parti'nin, milli iradeyi Türkiye'de baş tacı yaparak en önemli gelişimi yaptığını aktaran Turunç, "Milli irade, AK Parti döneminde itibar kazandı ve toplumun güvenle kalkınmasının temeli atıldı. Türkiye artık uluslararası arenada bölgesel güç olarak hem halkımızın hem de diğer ülkelerde yaşayan Müslümanların umudu ve gururu oldu. 2023 yeni Türkiye hedefi, küresel alanda büyük bir güç olma azmini ve kararlılığını ifade etmektedir" dedi.

Toplantı, aday adaylarının hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da AK Parti Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement