Bursa'da 'Diyanetime Dokunma' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 'Diyanetime Dokunma' Eylemi

Bursa\'da \'Diyanetime Dokunma\' Eylemi

Bursa'da, Memur- Sen'e bağlı Diyanet- Sen üyeleri son günlerde yaşanan tartışmalarla ilgili 'Diyanetime dokunma' adıyla eylem düzenledi.

19.01.2016 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, Memur- Sen'e bağlı Diyanet- Sen üyeleri son günlerde yaşanan tartışmalarla ilgili 'Diyanetime dokunma' adıyla eylem düzenledi.

Fetva tartışmalarında, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kasıtlı olarak hedef alındığını iddia eden Memur-Sen'e bağlı Diyanet-Sen Bursa Şubesi üyeleri, Bursa İl Müftülüğü önünde eylem yaptı.

Diyanet-Sen Bursa Şube Başkanı Yüksel Gümüş, ümmet coğrafyasına hizmet eden, mazlumların, çaresizlerin imdadına yetişen, iman ve hakikat ölçülerini her alanda ve herkese hatırlatmaya çalışan Diyanet İşleri Başkanlığı'na yapılan acımasız saldırılara karşı olduklarını söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'na saldırı dilini kullananların, iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olduğunu savunan Gümüş, "Diyanet İşleri Başkanlığını itibarsızlaştırmaya bir yöntem olarak kullanmak hiçbir akıl ve vicdan tarafından kabul edilemez. Sapkın, çarpık, yorum ve değerlendirmeler, topluma başkanlığın görüşü olarak takdim edilemez" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 'Diyanetime Dokunma' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement