Bursa'da Engelli Vekil Adayından Duygulandıran Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Engelli Vekil Adayından Duygulandıran Ziyaret

Bursa\'da Engelli Vekil Adayından Duygulandıran Ziyaret

Ak Parti Bursa 9'uncu sıra milletvekili adayı bedensel engelli Bennur Karaburun, engelli çocukların eğitim gördüğü Hacı Mehmet Zorlu İş Okulu'nu ziyaret etti.

24.04.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Bursa 9'uncu sıra milletvekili adayı bedensel engelli Bennur Karaburun, engelli çocukların eğitim gördüğü Hacı Mehmet Zorlu İş Okulu'nu ziyaret etti.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ziyarette fiziksel ve zihinsel engelli öğrencilerle bir araya gelen Bennur Karaburun, burada duygusal anlar yaşadı. Engelli çocukların üretim yaptıkları atölyeleri de ziyaret eden Bennur Karaburun, çocukların ürettiği yorgan kılıfları ve minik koltuk yastıklarından satın aldı. Çocuklarla sohbet eden ve isteklerini soran Bennur Karabulut, çocukların engelli denilerek atıl bırakılmaması gerektiğini vurgulayarak şöyle dedi:

"Çok güzel şeyler yapabiliyorlar. Çocuklarımızı çalıştıracak ve yeteneklerini geliştirecek önemli hocalarımız var. Verilen eğitimler sayesinde çocuklarımız çok daha güzel çalışmalar ortaya koymuş. Hepsini kutluyorum."

Vekil seçilmesi halinde de bu tür eğitim yuvalarını ziyaret edeceğini vurgulayan Karaburun, "Engelli çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkaracak çok değerli öğretmenlerimiz var. Milletvekilliğim döneminde öğretmenlerimiz ile bir araya gelecek ve engelli çocuklarımız için neler yapabiliriz diye düşüneceğiz ve çocuklarımız için projeler geliştireceğiz" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Engelli Vekil Adayından Duygulandıran Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement